Måske har du kendt haven under navnet, Den Hemmelige Have – jeg har omdøbt haven, så de små hurtigere kommer på fornavn med mig.
Et magisk sted, i idylliske omgivelser omkring den gamle vandmølle. Haven ligger på privat område, og er min private vilde have. Her er eng, skov, åløb og den gamle vandmølles bygninger, har også sin charme som sceneri til fotograferingen.

Haven ligger 25 min. fra centrum af Fredericia, Vejle og Kolding. Kun 10-15 min fra motorvejsafkørslen.

Her finder du vej til min online booking kalender og yderlige information.

Graviditets billeder

Baby billeder

Børn og familie

Gå på opdagelse i have

I haven er der flere steder, som skaber rammer om fotograferingen. Herunder kan I kigge på de forskellige lokationer i have og området omkring. Jeg vil gerne fotografere jer der hvor I syntes bedst om omgivelserne.

Booking

Graviditets billeder

Baby billeder

Børn og familie

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Åbningstid:

Åben efter aftale

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674
Privat- og handelspolitik