Den Hemmelige Have

Er den udendørs lokation jeg bruger mest, det er nemlig min private vilde have og området omkring. Her er eng, skov, åløb og den gammel gårdsplads på den gamle vandmølle. Møllens bygninger har også sin charme som sceneri til fotograferingen.

Haven ligger på Bovballe Møllevej 111b 7000 Fredericia – 25 min. fra centrum af Fredericia, Vejle og Kolding. 10-15 min fra motorvejsafkørslen.

Billederne herunder er alle fra Den Hemmelige Have eller området lige omkring

Se lokationer i Den Hemmelige Have ved at klikke her!

Jeg har lavet en oversigt over lokationerne i haven, sådan at du kan se hvor henne I ønsker at få taget billederne. Jeg har skrevet lidt vejledninger til tøj og forslag til hvad I kan have med til fotograferingen.

Priser på fotografering i Den Hemmelige Have

30 min fotografering 0 kr
60 min fotografering 250 kr

Udvælgelse og køb af billeder foregår i forlængelse med fotograferingen, med mindre I ønsker at udvælge online.

Webgalleri med 14 dage til udvælgelse af billeder 250 kr

Der bliver typisk mellem 20 og 150 billeder. Det afhænger af hvad I ønsker. Er det bare familiebilleder, eller både familie, søskende og enkelt billeder af børene. Vil der være flere end hvis der tages baby eller gravid billeder.

Priser billeder

Jeg sælger både print og digitale billeder. Langt de fleste ønsker at købe billederne digitalt, for så kan de selv komme billederne ind i fotobøger m.m.

Se den fulde prisliste her.
 

Booking af tider i haven

Fordi mit studie og Den Hemmelige Have ligger hvor jeg også bor privat, så kan jeg have en meget fleksibel kalender og jeg kan fordele de 20-25 fotograferinger jeg har pr måned, efter hvornår mine kunder kan. Det betyder at du måske kan se 100 tider, men der er måske kun 13 – eller 1 tilbage.

OBS! Kalenderen er lidt sprogforvirret da jeg bruger et engelsk system til at styre kalenderen. Når du skal booke klikker du på “Select”, vælger din formiddags tid AM eller eftermiddag/aften tid PM. Udfylder kontakt information. Når du har booket modtager du en mail med din booking info samt adresse for mødested.

Andre lokationer

Jeg har andre favorit lokationer end Den Hemmelige Have. Dem kan du finde info om her.