Udendørs fotografering på smukke lokationer

Tilbud på udendørs fotografering i 2023

I hele 2023 kan du få en udendørs fotografering fra 0 kr, hvorefter du kun betaler for de billeder, som du ønsker at købe.
Billederne ses og udvælges i studiet, enten i forlængelse af fotograferingen (kun muligt i Den Hemmelige Have) eller en anden dag.

Du kan dog også købe 14 dages fremvisning i online galleri til 250 kr

Selve fotograferingen, som tager ½ til 2 timer (afhænger af lokation) koster normalt 500 kr + tillæg for lokation.

Priser på køb af billeder finder du her

Book tid online

Herunder finder du mine favorit lokationer, som du kan booke tid til fotografering på. Når du skal booke tid, så vær opmærksom på, at du kan se rigtig mange mulige tider. Jeg har maks 20 fotograferinger på en måned, hvilket betyder at hvis jeg får afsat de 20 tider. Så forsvinder resten af tiderne fra kalenderen. De 20 tider fordeles ud på alle de fotograferinger jeg tilbyder.

I praksis betyder det at det kan se ud som at jeg har masser af ledige tider, men i virkeligheden er der måske kun 2 tilbage. Høj sæsonen for udendørs fotografering er i maj og oktober.

Hvad med vejret?

Vi ved jo ikke hvordan vejret bliver 6 måneder ud i fremtiden, så når det bestilles tid til udendørs fotografering kan det blive nødvendigt at flytte aftalen. Skal fotograferingen flyttes, så kontakter jeg jer. 

Find jeres stil

For at hjælpe jer med at finde den stil som I bedst kan lide, kan du her under kigge på nogle billeder fra de forskellige stilarter. Jeg har lavet et par hjælpe spørgsmål til dig.

Først en kort forklaring på de 3 stilarter.

Standart og Fine Art er billeder hvor forskellen ligger i den efterbehandling, som billedet får.
Artistisk Fine Art adskiller sig fra standart og Fine Art, da denne type billede laves ved at jeg tager mellem 6 og 100 billeder, som så sammensættes som et puslespil. Du kan på min Facebook side se en opspeedet video af  en sådan redigering. Klik her.
Med teknikken får jeg mere af omgivelserne med, i en blød og eventyrlig stil.

Spørgsmål 1

Skal jeres billeder tages traditionelt, hvor billederne variere imellem at være zoomet ind  på børene, samt zoomet ud så mere af omgivelserne er med?
Eller skal der laves et stort billede, hvor billedet får den bløde eventyrlige stil?

Kig på billedeksemplerne herunder og vurdere hvad der tiltrækker jer.

Billedet fra standart/fine art fotografering - udsene ved at zoome ud.
Billede fra Artistisk Fine Art fotografering - udsene ved at zoome ind på børene og tage billeder rundt om, for til sidst at samle puslespillet.

På billedederne herover, kan du få en fornemmelse af forskellen på billedet når jeg har zoomet ud og taget billedet VS. når det laves som Artistisk Fine Art.

Billedet fra standart/fine art fotografering
Billede fra Artistisk Fine Art fotografering.

På billedederne herover, kan du se hvordan der kan skabes et større fortælling ved at sammensætte et billede.

Er ønsket et stort væg billede – i min Artistiske Fine Art stil, så kan du læse mere her.

Standart eller Fine Art?

Forskellen på de to er udelukkende, hvordan billedet efterbehandles. Standart er den mest naturlige efterbehandling og Fine Art er en mere kreativ og unik efterbehandling. Fine Art er også hvis vi fx skal flytte hoveder – hvad mener du Fie? Jo, siden billeder blev fremkald i mørkekamret, har fotografer manipuleret med familiebillederne. Så to billeder er blevet til et. Fordi nogen gange er der et perfekt billede af ungerne, men så har mor lukket øjne og far kigger væk. Så kan der snydes og samles et billede hvor alle kigger i kameraet.

Spørgsmål 2

Ønsker I en billedserie med mange forskellige billeder, til fx at kigge på computeren eller have i fotoalbummet, eller ønsker I en lille billedserie med kun de bedste billeder, som får  det der ekstra pop?

Billederne herunder giver dig en ide om, hvordan Standart og Fine Art efterbehandlingen ser ud.

Standart efterbehandling.
Fine Art efterbehandling.
Standart efterbehandling.
Fine Art efterbehandling kan også være tilføjelse af ekstra bobler.
Standart efterbehandling.
Fine Art efterbehandling i en mørk kontrastfuld stil.
Standart efterbehandling.
Fine Art efterbehandling ka også være en let og lys stil.

Sådan køber du plads til udendørs

I løbet af marts 2023 frigives kalenderen for booking af udendørs fotografering.

Priserne kan du se her!

Inspiration til jeres billeder

Artistisk vs. standard

Hvad er forskellen på Artistisk Fine Art og standard Fotografering? Hvilken forskel er der på billedet direkte fra kameraet og standard efterbehandling, og hvilken forskel gør Fine Art efterbehandling af et standard billede. Det viser jeg her.

Læs mere »