Børene- og familiefotografering

Jeg tilbyder fotografering af børn og deres familie udendørs. Jeg tager altid billeder, så der som minimum kan laves en billedserie på min. 20 billeder. Rigtig tit er der mange flere – fordi de sjove, fjollede og legende udtryk på billederne, de som måske ikke er de perfekte portrætbilleder med kig i kameraet. De for lov at komme med i det galleri som I modtager billederne i.

De er nemlig med til at gøre ungernes udtryk ægte. Jeg tager også det traditionelle portræt. Legen og fjollerierne er med til at finde de naturlige smil, der kommer når de glemmer – at nu skal du smile.

Og så er det jo også bare med til, at gøre oplevelsen sjov for børene.

Hvad du ønsker og hvilken stil du bedst kan lide, det vil jeg her hjælpe dig med at finde frem til.

Jeg har 3 forskellige stilarter: Standart, Fine Art og Artistisk Fine Art. Forskellen handler om den efterhandling billedet gives. Pakkerne starter alle på samme prisniveau og der kan altid laves tilkøb af de produkter, som jeg sælger.

Find jeres stil

For at hjælpe jer med at finde den stil som I bedst kan lide, kan du her under kigge på nogle billeder fra de forskellige stilarter. Jeg har lavet et par hjælpe spørgsmål til dig.

Først en kort forklaring på de 3 stilarter.

Standart og Fine Art er billeder hvor forskellen ligger i den efterbehandling, som billedet får.
Artistisk Fine Art adskiller sig fra standart og Fine Art, da denne type billede laves ved at jeg tager mellem 6 og 100 billeder, som så sammensættes som et puslespil. Du kan på min Facebook side se en opspeedet video af  en sådan redigering. Klik her.
Med teknikken får jeg mere af omgivelserne med, i en blød og eventyrlig stil.

Spørgsmål 1

Skal jeres billeder tages traditionelt, hvor billederne variere imellem at være zoomet ind  på børene, samt zoomet ud så mere af omgivelserne er med?
Eller skal der laves et stort billede, hvor billedet får den bløde eventyrlige stil?

Kig på billedeksemplerne herunder og vurdere hvad der tiltrækker jer.

Billedet fra standart/fine art fotografering - udsene ved at zoome ud.
Billede fra Artistisk Fine Art fotografering - udsene ved at zoome ind på børene og tage billeder rundt om, for til sidst at samle puslespillet.

På billedederne herover, kan du få en fornemmelse af forskellen på billedet når jeg har zoomet ud og taget billedet VS. når det laves som Artistisk Fine Art.

Billedet fra standart/fine art fotografering
Billede fra Artistisk Fine Art fotografering.

På billedederne herover, kan du se hvordan der kan skabes et større fortælling ved at sammensætte et billede.

Er ønsket et stort væg billede – i min Artistiske Fine Art stil, så kan du læse mere her.

Standart eller Fine Art?

Forskellen på de to er udelukkende, hvordan billedet efterbehandles. Standart er den mest naturlige efterbehandling og Fine Art er en mere kreativ og unik efterbehandling. Fine Art er også hvis vi fx skal flytte hoveder – hvad mener du Fie? Jo, siden billeder blev fremkald i mørkekamret, har fotografer manipuleret med familiebillederne. Så to billeder er blevet til et. Fordi nogen gange er der et perfekt billede af ungerne, men så har mor lukket øjne og far kigger væk. Så kan der snydes og samles et billede hvor alle kigger i kameraet.

Spørgsmål 2

Ønsker I en billedserie med mange forskellige billeder, til fx at kigge på computeren eller have i fotoalbummet, eller ønsker I en lille billedserie med kun de bedste billeder, som får  det der ekstra pop?

Billederne herunder giver dig en ide om, hvordan Standart og Fine Art efterbehandlingen ser ud.

Standart efterbehandling.
Fine Art efterbehandling.
Standart efterbehandling.
Fine Art efterbehandling kan også være tilføjelse af ekstra bobler.
Standart efterbehandling.
Fine Art efterbehandling i en mørk kontrastfuld stil.
Standart efterbehandling.
Fine Art efterbehandling ka også være en let og lys stil.

Sådan køber du plads til udendørs

Ønsker du at sikre jer en plads til en af mine udendørs fotograferinger i 2023, så kan du herunder købe en af mine startpakke. Det svinger meget fra år til år hvor mange fotograferinger jeg har udendørs – det afhænger nemlig af hvordan vejret arter sig. Jeg forud sælger derfor kun det antal fotograferinger som jeg ved kan flekses ind i den danske vejrudsigt og min kalender.

De fleste udendørs børene og familie fotograferinger ligger i weekenderne så det er nemmest for børnefamilierne af finde tid.

Priser på udendørs fotografering

Mine startpakker indeholder fotografering inkl. produkter. Hvis I er lidt i tvivl om det skal være den ene eller anden, så kan I være helt rolige. Det kan nemlig ændres helt op til efter fotograferingen. Dog med undtagelse af Artistisk Fine Art, som jeg skal vide før vi fotografere.

Startpakkerne starter alle på 1995 kr

Tilkøb af ekstra billeder:
Når du har købt en startpakke, som indeholder x antal billeder er det selvfølgelig altid muligt at købe ekstra billeder. Priserne her gælder kun ved køb af en af de 3 pakker som du finder herunder.

Standart efterbehandlede billede som printfil 150 kr
Standart efterbehandlet billeder som webfil 100 kr
Standart efterbehandlet billeder som webfil – alle billeder 995 kr
Fine Art efterbehandlet billede som printfil 250 kr

Standart pakken

  • Fotografering ca 30 minutter.
  • Alle billeder med standart efterbehandling som web/skærmfil, samt 10×15 cm print.
  • 1 digitalt billede, som kan printes op til 40×60 cm.

Fine Art pakken

  • Fotografering ca 30 minutter.
  • 5 Fine Art efterbehandlet billeder i både farve og sorthvid. Leveres som digitalt billede, som kan printes op til 40×60 cm.
  • Leveres digitalt.

Artistisk Fine Art pakken

  • Fotografering ca 30 minutter.
  • 1 Artistisk Fine Art efterbehandlet printet på 30×40 cm professionelt fotopapir.
  • Billedet som web/skærmfil.

Inspiration til jeres billeder

Artistisk vs. standard

Hvad er forskellen på Artistisk Fine Art og standard Fotografering? Hvilken forskel er der på billedet direkte fra kameraet og standard efterbehandling, og hvilken forskel gør Fine Art efterbehandling af et standard billede. Det viser jeg her.

Læs mere »

Last minute tilbud

Gratis mini session

Denne mini session er et “Last minute tilbud” som kan bestilles 7 dage ud i fremtiden. Tilbuddet med 15 min. gratis fotografering i den hemmelige have, køre hele 2022. Normal pris 250 kr. Der kan tilkøbes ekstra 15 min. (30 min i alt) for 250 kr

Læs mere »

Andre lokationer

Som ligger i Fredericia/vejle området. Eventyrs skoven som om foråret er fuldstændig fantastisk. Kongsted som hele året byder på naturlig idyl med skov, søer og åløb. Skal det være en tur på stranden, findes der også et par fantastiske muligheder.

Disse lokationer kræver, i modsætning til fotografering i Den Hemmelige Have, en hel del planlægning, og det er tidskrævende, derfor betales der et lokations gebyr til dække af fotografens tidsmæssige omkostninger.

 

De fire årstider

Jeg elsker alle vores årstider, de har alle en særlig charme. Det samme med vejret og selv om det ikke er alt vejr der er lige godt at fotografere i, så er jeg vild med at lave billeder hvad end det er i forårssolen eller på vinterens sjældne snevejrsdage. På en sommerdag i regnvejr eller en løvfaldssommer eftermiddag.

Det er kun når det er silende regn eller stormvejr at jeg ikke vil tage kameraet ud at arbejde. Selv om jeg er vild med vejret, så er det mine kunder der vælger om vi skal lave regnvejrsbilleder eller flytte fotograferingen til en dag med tørvejr.