Den Hemmelige Have

På siden her finder du information om haven, priser og bestilling af fotografering.

Haven er området omkring. Her er eng, skov, åløb og den gammel gamle vandmølles bygninger har også sin charme som sceneri til fotograferingen.

Haven ligger på Bovballe Møllevej 111b 7000 Fredericia – 25 min. fra centrum af Fredericia, Vejle og Kolding. 10-15 min fra motorvejsafkørslen.

De forskellige lokationer

Her er en oversigt over lokationerne i Den Hemmelige Haven, så du kan se og planlægge hvor I ønsker at få taget billederne. Du finder også info og ideer til jeres fotografering

 

Priser i Den Hemmelige Have - 2024

Sæson 2023 er slut og der er ikke flere pladser. (dog er der pladser til gravid fotografering) Ønsker du en fotografering af din familie/børn i 2024, kan du lige nu købe plads (med god rabat og til 2023 prisen) i foråret, sommeren eller efteråret. Vinter fotografering tilbydes hvis vi får en hvid vinter. Får vi det, så fortæller jeg om det på mine sociale medier. 

Fleksibel plads i min kalender

Udendørs er vi afhænge af at vejret er rimeligt tørt og uden blæst fra vest, nordvest. Derfor har jeg plads til ca. 18 forudbestilt fotograferinger pr sæson.  Sådan at der er mulighed for at flytte på aftalerne. Køber du plads til fotografering i 2024, får du adgang til booking kalenderen.
(Har du ikke bestilt plads forud, så kan restpladser først bookes efter 1. april 2024  eller ved særlige kampanger – fx ved hvis vi får snevejr)

Fotografering

30 min fotografering 0 kr
60 min fotografering 250 kr

Webgalleri med 14 dage til udvælgelse af billeder 250 kr

Udvælgelse og køb af billeder foregår i forlængelse af fotograferingen, i et online galleri.

Der bliver typisk mellem 20 og 150 billeder at vælge imellem.

Priser på digitale billeder

Billeder til digitalt brug (webfiler som IKKE kan printes, laves kun med standart efterbehandling)
105 kr pr billede

Billeder til print (printfiler hvor du selv kan print/fremkalde billederne)
Jeg har 3 forskellige typer af efterbehandling. På billederne herunder, kan du se prisen pr. billede samt læse om de 3 redigeringsstile.

Priser på digitale billeder til print

 

Ved standart efterbehandling laves der en let redigering hvor der laves justering af lys, skygger og kontrast. Billedet opfriskes men bevares naturtro.

Ved Fine Art efterbehandling laver jeg den standart efterbehandling + en mere omhyggelig redigering, hvor der ligges ekstra fokus på dem på billedet. Huden kan redigeres så fjernes sår, m.m. Der kan sammensættes to billeder – hvis fx der tages søskende billeder og børene ikke kigger i kameraet på samme tid, så kan to billeder sammensættes så begge børn kigger samtidig.
Jeg fjerne også forstyrrende elementer i billedet.

Jeg skaber disse særlige sammensatte billeder, hvor omgivelserne spiller en stor rolle i den fortælling der bliver i billedet. Et artistisk Fine Art kræver at det bestilles forud for fotograferingen da jeg skal fotografere efter at skulle lave denne type billede. 

Det er en tidskrævende opgave at lave disse sammensatte billeder klar til print.

Mængde rabat

Fleksibel pakkeløsning hvor du får rabat efter hvor mange digitale billeder du ønsker:

Ved køb af min. 5 billeder fratrækkes 10%
Ved køb af min. 10 billeder fratrækkes 20%
Ved køb af min. 20 billeder fratrækkes 30%