Nyfødt fotografering

Her fotograferes baby i drømmeland inden for de første 6 uger efter fødslen. På disse billeeder skal baby sove, da det gør, at vi kan ligge baby i forskellige stillinger.
Hvis I ønsker sovebilleder, er det en god ide at vi prøver at fotografere baby omkring baby er 10 dage. Det betyder dog ikke, at der ikke kan laves sovebilleder, hvis baby er ældre.

Jeg har fotograferet sovende nyfødte siden 2011, så jeg har haft rigtig mange små mennesker i mine hænder. Jeg arbejder altid på babys præmisser og de forskellige stillinger baby ligges i, foregår i samarbejde med baby og med fokus på sikkerhed.

En nyfødt fotografering er en helt særlig oplevelse. Det er den første tid som dokumenteres. At fotografere de små på denne måde kræver viden og tålmodighed – smat tid. At fotografere de små i søvnen, er en af fotograf fagets sværeste områder, for det handler om så meget mere end de fotografiske teknikker.

Når vi får børn, så sker der noget med tiden – den begynder at gå stærkt… og derfor er disse billeder så fantastiske at have. For kun i få dage af barnets liv, der det nyfødt.