Fotografering i Newborn stilen

Nyfødt billeder laves gerne når baby er lige omkring 10 dage gammel, fordi her sover baby gerne tungt, så det er lidt nemmer at flytte rundt på baby i søvnen. Jeg laver nyfødt billeder af baby op til de er 6 uger gamle. Man kan nemlig godt, det er bare svære og kræver mere tålmodighed.

Jeg har fotograferet sovende nyfødte siden 2011, så jeg har haft rigtig mange små mennesker i mine hænder. Jeg arbejder altid på babys præmisser og de forskellige stillinger baby ligges i, foregår i samarbejde med baby og med fokus på sikkerhed.

Mit studie

Efter at have haft studie ude i byen i mange år, har jeg nu indrettet et hjemmestudie, med mit professionelle udstyr, i min private bolig. Det er et rum i forlængelse af vores køkken alrum. Så når der er kunder i studiet, bruges køkkenet til opbevaring af div. udstyr. I alrums delen er der plads til at I kan være med jeres ting og det er også her, vi sidder når baby får mad. Du må selvfølgelig gerne amme hos mig.
I mit studiet er vi velkommen gæster i mit hjem. 

Det er jer der gør, at jeg har mit drømmejob og jeg er taknemmelig for at I støtter mig.

Rekvisitter

I studiet har jeg masser af ting og sager til brug under fotograferingen. I er også velkommen til selv at medbringe ting I ønsker skal bruges.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig i min telefon tid. Tager jeg ikke telefonen, så send mig en sms og jeg ringer tilbage.

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Åbningstid:

Åben efter aftale

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Livets Fotografi
Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674
Privat- og handelspolitik