Fotografering i Newborn stilen

Nyfødt billeder laves gerne når baby er lige omkring 10 dage gammel, fordi her sover baby gerne tungt, så det er lidt nemmer at flytte rundt på baby i søvnen. Jeg laver nyfødt billeder af baby op til de er 6 uger gamle. Man kan nemlig godt, det er bare svære og kræver mere tålmodighed.

Jeg har fotograferet sovende nyfødte siden 2011, så jeg har haft rigtig mange små mennesker i mine hænder. Jeg arbejder altid på babys præmisser og de forskellige stillinger baby ligges i, foregår i samarbejde med baby og med fokus på sikkerhed.

Mit studie og forretning

Ligger i min private bolig, så når I kommer som kunder er I også gæster i mit private hjem. Studiet ligger i det, som er husets stue der ligger op til vores køkken. Køkkenet er indrettet med plads til at pusle og en god stol til amning.

Mit studie er indrettet med professionelt udstyr og selvom der ikke er meget plads, så er der præcist den plads jeg har brug for til at lave jer professionelle billeder.

Rekvisitter

I studiet har jeg masser af ting og sager til brug under fotograferingen. I er også velkommen til selv at medbringe ting I ønsker skal bruges.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig i min telefon tid. Tager jeg ikke telefonen, så send mig en sms og jeg ringer tilbage.

Telefontid:
Man-fredag fra 10:00 til 14:00
Telefon: 26237265

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Livets Fotografi
Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674