Børnene og familie fotografering i Fies Hemmelige Have

I min have fotografere jeg børn og i den forbindelse kan der også laves familie billeder. Nature og årstiderne danner rammer om øjeblikke, hvor vi går på opdagelse, leger og laver portrætter.

Gode råd og ideer

Du kan her på hjemmesiden gå på opdagelse i haven, på siderne for de forskellige lokationer  i haven, finder du billeder fra lokationen og ideer til hvad der kan laves under fotograferingen og hvordan I kan forberede jeres børn på besøget.

De 4 årstider

Jeg fotografere i haven hele året, dog er vintersæsonen svær at gøre godt, for det er ikke mange dage vi får med rim, frost og sne. Men når vi får det, så oprettes der tider i vintervejret.

Priser 2024:

Hos mig køber du billeder stykvis som digitale billeder, og opnår en mængderabat.
Det du betaler således efterbehandling og de digitale billeder som I ønsker skal laves til færdige billeder.

Rabat ved køb af minimum:
5 billeder fratrækkes 10%
10 billeder fratrækkes 20%
20 billeder fratrækkes 30%

30 min fotograferingen gratis

Eller, det vil sige ,du betaler for fotograferingen igennem din billede bestilling. Jeg har valgt at opsætte min forretning på denne måde, da det giver fleksibilitet og tryghed for at du kan lide de billeder, som du vælge at købe. Skulle du ikke kunne lide billederne, så mister du ikke betalingen for min service, at fotografere.  Depositum kan du bruge efter en omfotografering.

Booking af tid

Når udendørs kalenderen for 2024 frigives, kan du herunder booke en tid. Har du allerede købt plads til fotografering i 2024, så husk at downloade din vejledning hvor du finder link til kalenderen.

Hvis vejret bliver for dårligt til fotograferingen, kan det blive nødvendigt at flytte tiden.

Snevejrs tider!

I vinterhalvåret oprettes der tider til fotografering i samarbejde med vejret – dvs. at jeg holder øje med snesandsynlighed og opretter. Når jeg opretter snevejrs/vinter tider vil jeg slå dem op på sociale medier.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig i min telefon tid. Tager jeg ikke telefonen, så send mig en sms og jeg ringer tilbage.

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Åbningstid:

Åben efter aftale

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Livets Fotografi
Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674
Privat- og handelspolitik