Velkommen til

Et magisk sted, i idylliske omgivelser omkring den gamle nedlagte vandmølle. Haven ligger på privat område, og er min private vilde have. Her er eng, skov, åløb og den gamle vandmølles bygninger, har også sin charme som sceneri til fotograferingen.

Haven ligger 25 min. fra centrum af Fredericia, Vejle og Kolding. Kun 10-15 min fra motorvejsafkørslen.

Haven

På kortet herunder kan du klikke på de røde nålene og se billeder fra stederne i min have.

Her finder du vej til min online booking kalender og yderlige information.

Graviditets billeder

Baby billeder

Børn og familie

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Åbningstid:

Åben efter aftale

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674
Privat- og handelspolitik