Graviditets fotografering i Haven

Booking af tid

Jeg anbefaler at du er mellem graviditetsuge 32. og 36. når du bliver fotograferet – men du kan selvfølgelig godt blive fotograferet selv du er tæt på terminsdatoen. Har jeg tid og har du det godt, så er du velkommen, uanset hvor tæt du er på terminen. 

Før du kan booke en tid skal du betale et depositum på 250 kr, det gør du ved at klikke på billedet herunder.

Priser 2024:

Hos mig køber du billeder stykvis som digitale billeder, og opnår en mængderabat.
Det du betaler således efterbehandling og de digitale billeder, som I ønsker skal laves til færdige billeder.

Rabat ved køb af minimum:
5 billeder fratrækkes 10%
10 billeder fratrækkes 20%
20 billeder fratrækkes 30%

30 min. fotograferingen gratis

Eller, det vil sige ,du betaler for fotograferingen igennem din billede bestilling. Jeg har valgt at opsætte min forretning på denne måde, da det giver fleksibilitet og tryghed for at du kan lide de billeder, som du vælge at købe. Skulle du ikke kunne lide billederne, så mister du ikke betalingen for min service, at fotografere. 

Leje/lån af kjoler til gravid fotografering

Jeg har et udvalg af nye gravid kjoler som kan lejes til fotografering hos mig. Der er også ældre kjoler, som kan lånes. Har også en masse stof som kan bruges til gravid fotografering.

Sådan gør du:

Klik ind på “Se kjoler her” og tryk dig igennem de forskellige kjoler. Den som du ønsker at leje/låne kan du screenshottet og sende til mig som svar på din velkomstmail. Betalingen klare vi til fotograferingen, eller du kan betale via webshoppen.

Der er ikke andet end en enkelt at se pt. skal i løbet af januar have taget billeder af de nye kjoler som er kommet hjem.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig i min telefon tid. Tager jeg ikke telefonen, så send mig en sms og jeg ringer tilbage.

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Åbningstid:

Åben efter aftale

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Livets Fotografi
Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674
Privat- og handelspolitik