I studie eller udendørs

Jeg tilbyder gravid fotografering i mit studie og i ude i min have.
Du er velkommen til at tage din partner og/eller støre søskende med til fotograferingen.

Hvornår skal du fotograferes?

Jeg anbefaler at du er min. 32 uger henne når du bliver fotograferet. Jeg har ikke et maks på hvornår billederne skal tages, for de kan tages helt frem til fødslen. Anbefaler dog at du får taget billederne mellem uge 32 og 36.

Min kalender kan bookes 6 uger frem.

Booking og priser

Herunder kan du klikke din ind på produktet “Depositum for gravid fotografering”. Der inde kan du se a la carte priser og booke tid.

Mit studie

Efter at have haft studie ude i byen i mange år, har jeg nu indrettet et hjemmestudie, med mit professionelle udstyr, i min private bolig. Så når der er kunder i studiet bruges køkkenet til opbevaring af div. udstyr. I alrums delen er der plads til at I kan være med jeres ting. I mit studiet er vi velkommen gæster i mit hjem. 

Det er jer der gør, at jeg har mit drømmejob og jeg er taknemmelig for at I støtter mig.

Rekvisitter/kjoler til gravid fotografering

Jeg har forskellige rekvisitter og kjoler som kan lejes til gravid fotografering. Lån af kjole koster 250 kr.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig i min telefon tid. Tager jeg ikke telefonen, så send mig en sms og jeg ringer tilbage.

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Åbningstid:

Åben efter aftale

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Livets Fotografi
Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674
Privat- og handelspolitik