Doula og fødselsfotograf

Som Doula og fødselsfotograf tilbyder jeg et forløb, hvor vi bruger fotografiet til at dokumentere tiden før, under og efter fødslen. Enten kun som fotograf eller samtidig med at jeg yder jer støtte omkring den store livs begivenhed det er at få et barn. Fotografiet er et fantastisk værktøj til at fange de stærke følelser der er på spil under fødslen og de helt unikke øjeblikke imellem de kommende forældre. Den første øjenkontakt med det lille nye menneske. Billederne er samtidig uvurderlige hvis fødselsoplevelsen skal bearbejdes, både efter den gode og den traumatiske fødsel. Også hvis du tidligere har oplevet en fødselsdepression eller traumatisk fødsel.  

Jeg støtter familier der ønsker at give hinanden en ekstra omsorg og ønsker en kontinuerlig støtte person igennem forløbet.

Som Doulaer støtter vi kvinder, med udspring i vores egen erfaring og den vide vi har tillært os. På en måde så vi kan støtte næste generation af møder og familier. Vi erstatter ikke jordemoderens arbejde, men vi er der for mor og far for at støtte jer når I har brug for det.
Jeg vil betegne det at være Doula, som at være en livs mentor der i samtalen hjælper klienten med at finde frem til egne ønsker og støtter denne til at indfri disse. Uanset om det handler om fødsler eller livets andre forandringer.

Jeg er uddannet doula hos Moderjord der er privat holistisk jordemoder. 

Den kærlige støtte

før, under og efter fødslen.

Fødselsfotografering og Doula

Når jeg er booket til en fødselsfotografering er jeg på kald 24/7 fra 2 uger før termin til baby er født. Det betyder at jeg kun har en fødsel klient i jeres termins periode.

Jeg er med jer som en flue på vægen og herfra dokumentere jeg forløbet og fanger de vigtigste øjeblikke. Det gør jeg ud fra de ønsker I har. Nogle familier ønsker at billeder fra alle vinkler, mens andre kun ønsker billeder og til selve fødslen og lige efter – så der ikke er billeder af de private områder på mig.
Hvad I ønsker aftales ved et formøde før terminsperioden.

Billederne er selvfølgelig fortrolige og vises ikke til andre end jer. Ønsker I at vise jeres billeder frem på jeres egne sociale medier, er I velkommen til dette. Billederne er jeres til privat brug.

Du får:
– Formøde før fødslen inkl graviditets billeder.
– Standby til i terminsperioden fra 2 uger før terminsdato til baby er født.
– Transport (Dækker ca 1 times kørsel fra Smidstrup, Vejle)
– Fotografering og video optagelser under hele fødslen og op til 2 timer efter.
– Barselsbesøg 2 til 14 dage efter fødslen, inkl fotografering af baby og familie.
– Efterbehandling af billederne. (1 til 2 arbejdsdage alt efter længden af fødslen)
– Video med levende billeder og stilbilleder fra graviditet til barselsbesøg.
– Billederne digitalt leveret på USB stik

Prisen for fødselsfotografering: 9995 kr

Tilkøb Doula forløb:
Når du tilkøber doula forløb medbringer jeg også et kameraet så hele forløbet dokumenteres.

– 3 samtaler/ydelses timer før fødslen.
– Doula støtte under fødslen.
– 3 samtaler/ydelses timer efter fødslen.

Samlet pris 13995 kr

Akut fødselsfotografering

Måske er det at få taget billeder under fødslen en sidste øjebliks beslutning, eller I kun ønsker billeder under selve fødslsforløbet – og vil løbe risikoen for at jeg ikke kan når, fødslen går i gang.  Har jeg en booket akut fødselsfotografering så har jeg det selvfølgelig i baghovedet når jeg planlægger min kalender. Men jeg er ikke på kald som ved forløbet beskrevet her over. Det betyder også at I kun betaler, hvis I ringer og jeg kommer med til fødslen.

I er velkommen til at kontakte mig til en samtale i telefon eller over zoom så I kan få en føling med hvilket menneske I måske invitere med til jeres livs mest intime og private øjeblik.

Det akutte efterfødselsfotografering (eller ved livets sidste samvær)

Noget af det der gør aller mest ond, er når vores børns liv kommer i fare eller skal ende før det rigtigt er kommet i gang. Et emne vi ikke har lyst til at tale om, men vigtigheden vejer måske mere end når alt er godt. 
Måske er barnets hjerte stoppet med at slå, der er fundet fatale misdannelser. En alvorlig hjertefejl eller andet der gør at livet for det lille menneske bliver alt for kort.

En situation ingen kan forberede sig på at skulle igennem, uden at miste noget af sig selv.

Disse korte og alvorlige liv fortjener I også at kunne mindes igen. Lige i øjeblikket kan det virke som morbidt at dokumentere dette, jeg er dog af den overbevisning, at selv de korte og alvorlige liv fortjener en plads i familiens fortælling. 
De oplevelser kan vi ikke tie ihjel, og billederne kan være jeres vigtigste redskab til at blive okay efter et tab eller traumatisk starte på forældreskabet.  

Ved livets sidste samvær.

En akut fotografering kan også bestilles i forbindelse med at et familiemedlem, ung som gammel, er tæt på sine sidste dage. Det kan være tidligt, sent eller helt til slut i forløbet. I kontakter mig blot og fortæller om jeres situation og så finder vi de muligheder denne giver. 

Når vi taler om døden, så huske at før denne ligger livet og det er mens vi lever, at vi forholder os til tiden efter døden.

Som fotograf hylder jeg menneskets øjebliks evighed i mine billeder. Deres historier på godt og ondt. Glæde og sorg. Som fotograf og menneske ønsker jeg at omfavne det hel. Derfor tilbyder jeg denne service til jer der har brug for den.

Det personlige, det svære og privatlivets fred   

Billederne er selvfølgelig altid fortrolige og vises ikke til andre end jer. Ønsker I at vise jeres billeder frem på jeres egne sociale medier, er I velkommen til dette. Billederne er jeres til privat brug.
Ønsker I at fortælle jeres historie og lade mig vise et par af jeres billeder, vil jeg selvfølgelig gerne det. 

Den akutte efterfødselsfotografering eller ved livets sidste samvær får du:

– Transport (Dækker ca 1 times kørsel fra Smidstrup, Vejle)
– Fotografering og eventuelt video optagelser under hele fødslen og op til 1 timer efter. Eller i tiden efter fødslen.
– Efterbehandling af billederne. (1 til 2 arbejdsdage alt efter længden af fødslen)
– Video med levende billeder (hvis der er taget videooptagelser) og stilbilleder fra fødslen.
– Billederne digitalt leveret på USB stik

Prisen for fødselsfotografering: 4995 kr

Sådan booker du en akut fødsels- eller efterfødselsfotografering:
Mit telefon er altid åben for jer, det står akut og skal bruge en fotograf til fx en fødsel eller en vigtig tid efter en fødsel.
Kontakt mig på 26237265
Du kan ringe midt om natten eller aftensmaden og høre om jeg kan hjælpe jer. Du skal ikke undskylde over du ringer, for jeg har selv valgt at tilbyde denne service og springe til når jeg kan.
Ved en akut booket fødselsfotografering kan jeg ikke garantere at kan komme til jer. Men jeg vil gøre hvad jeg kan for at få det til at lykkes.