baby fotograf

Baby fotografering

I studie eller udendørs

Baby kan fotograferes i mit studie eller ude i min have. En fotografering af baby tager 15-20 min. Det er typisk den tid, som baby gider være med. Der er afsat 30 min. til jer, så der er tid til bleskift eller en lille snack.

Den bedste alder

Der er ikke en, bedste alder at få baby fotograferet i. Det handler mere om babys milepæle i løbet af det første år. De bedste milepæle til fotografering:

  • Holde hovet og have kontrol over det, så baby kigger fra side til side.
  • Løfter brystet op fra gulvet, når baby ligger på maven.
  • Kan sidde selv med støtte.
  • Kan sidde selv uden støtte.
  • Har lært at kravle.
  • Kan stå op, men endnu ikke gå.

Booking og priser

Herunder kan du klikke din ind på produktet “Depositum for baby fotografering”. Der inde kan du se a la carte priser og booke tid.

Mit studie

Efter at have haft studie ude i byen i mange år, har jeg nu indrettet et hjemmestudie, med mit professionelle udstyr, i min private bolig. Det er et rum i forlængelse af vores køkken alrum. Så når der er kunder i studiet bruges køkkenet til opbevaring af div. udstyr. I alrums delen er der plads til at I kan være med jeres ting og det er også her vi sidder når baby mades og pusles. I mit studiet er vi velkommen gæster i mit hjem. 

Det er jer der gør, at jeg har mit drømmejob og jeg er taknemmelig for at I støtter mig.

Rekvisitter til baby fotografering

Jeg har forskellige rekvisitter i studiet, det eneste I selv skal sørger for, er det tøj som baby skal have på. Har I selv noget som I kunne tænke jer at vi bruger, så må I selvfølgelig gerne have det med.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig i min telefon tid. Tager jeg ikke telefonen, så send mig en sms og jeg ringer tilbage.

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Åbningstid:

Åben efter aftale

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Livets Fotografi
Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674
Privat- og handelspolitik