nyfødt fotograf

Mit studiet ligger 25 min. fra centrum af Fredericia, Vejle og Kolding. Kun 10-15 min fra motorvejsafkørslen. Ude i en idyllisk dal på en gammel vandmølle. Det er også her vi bor privat. Derfor er der også kun åben efter aftale.

Sådan bestiller du fotografering

Når du booker en tid i min kalender, så skal der betales et depositum igennem webshoppen. Så får du adgang til information og vejledning om din fotografering. På produkterne på siden her, kan du læse nærmer om hvordan samt du kan se og booke tid i min kalender.

Fleksibel pladser

Alle mine tider er fleksible så de kan flyttes rundt i kalenderen. Det kan de, da fødsler og vejrudsigter kan ændre på kalenderen. Samt babyer ikke synes det er særlig sjovt at komme til fotograf, hvis de er små syge, tænderne lige er brudt igennem – eller dagene efter variation, da denne kan give  feber og gør baby små sløj.

Tider i kalenderen

Jeg har mange ledige tider til fotografering, mere end dobbelt så mange, end jeg fotografere pr uge.

Fotografering i mit studie:

Hverdage: Kl 9:00 til 16:00
Weekender: Kl 8:00 til 13:00

Tider i min have:

Udendørs tider ligger om formiddagen og eftermiddagen.

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Åbningstid:

Åben efter aftale

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Livets Fotografi
Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674
Privat- og handelspolitik