nyfødt fotograf

Jeg bor 25 min. fra centrum af Fredericia, Vejle og Kolding. Kun 10-15 min fra motorvejsafkørslen. Ude i en idyllisk dal på en gammel vandmølle. Det er her vi bor privat og herfra jeg driver min forretning.

Åben efter aftale

Da min forretning ligger der, hvor jeg også er, når jeg har fri så har jeg kun åben efter aftale.

Booking og priser

Under de forskellige fotograferinger, finder du booking kalender og priser. Booking af tid bekræftes med betaling af depositum. Dette er jeg desværre nød til, da der er en stigende tendens til falske bookinger.

Når du har booket en tid i min kalender, tager du en af de pladser som jeg har til at fotografere kunder. Hver måned har jeg kun plads til mellem 15 og 25 fotograferinger i alt.
(antallet afhænger af hvilke fotograferinger og længden af disse, der er booket. Så når du booker en tid i min kalender, optager du samtidig en plads)

Koncept

Jeg sælger fotografering og klargørelse af digitale billeder. Dvs at du køber min tid som jeg bruger til at fotografere, kommunikere, gennemse og udvælge de bedste billeder og efterbehandling af de ønskede billeder. Herefter kan du købe fysiske produkter hos mig eller tage dine digitale billeder og købe produkter hos en 3. part.

Ud over min tid (min løn) skal min omsætning også dække alle udgifter så som fornyelse og vedligeholdelse af udstyr, software, rekvisitter m.m. Alle priser er inkl. moms.

Fleksibel pladser

Alle mine tider er fleksible så de kan flyttes rundt i kalenderen. Det kan de, da fødsler og vejrudsigter kan ændre på kalenderen. Samt babyer ikke synes det er særlig sjovt at komme til fotograf, hvis de er små syge, tænderne lige er brudt igennem – eller dagene efter variation, da denne kan give  feber og gør baby små sløj.

Min arbejdstid og tider i kalenderen

Jeg arbejder deltid, men ikke i en fast tidsplan fra kl. x til u  – min arbejdstid variere og er fleksibel i forhold til hvornår jeg stempler ind og ud fra jobzonen. Fordelen ved at have hjemme arbejdsplads.

Jeg har derfor MANGE synlige ledige tider til fotografering, flere end jeg fotograferer pr uge. Hvis der ingen tider er at finde i en uge/måned – er der fuldt booket. Der kan godt være fuldt booket af nyfødt, men stadig være tider til fotografering af børn eller gravide.

 

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Livets Fotografi
Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674