Velkommen til
Fies Hemmelige Have

For at få det bedste ud af fotograferingen vil jeg her forberede jer forældre med lidt gode råd og overblik over de lokationer der findes i haven.

Tøj til fotograferingen

Jeg anbefaler at der vælges neutralt tøj, uden for meget print. Undgå gerne helt sort/meget mørkeblå tøj. Undgå helst striber og tern, da det kan virke flimmerne på billederne.

Skiftetøj er altid en god ide at have med, især hvis I ønsker billeder ved vandet. Tag også et håndklæde med, for sker uheldet – eller ender fotograferingen med fri leg i vandet. Så er det rart at blive tørret. Også hvis det bare er fødderne.

Under fotograferingen

Jeg ved at nogle børn husker en besked i 9 sekunder og andre husker den hele fotograferingen igennem. Jeg har masser af tålmodighed og gentager gerne beskeden flere gange, uden at det bliver en irettesættelse. Ønsker at jeres børn får en god oplevelse. 
Jeg møder altid børene som de små mennesker de er. Unikke og fantastiske.

Fortæl ungerne at I skal på besøg hos Fie, og det er hende der bestemmer, da det er hendes have. Selvfølgelig alt efter alder på børene.

Har jeres barn har en diagnose, eller bare er ekstremt genert eller bange for et eller andet dyr/insekt, og har I det bedst med at jeg ved besked. Så skriv det når du booker jeres tid. Det er også en god ide at fortælle hvad barnets ynglings ting er. fx hvad de elsker at se, hvad der er ynglings dyret eller legetøjet. Sådan så jeg har en samtalestarter.

Efter fotograferingen

Sørg altid for at have en snack/madpakke med til efter fotograferingen, samt noget at drikke. Det er især en god ide, hvis man fx er faldet i vandet. For det koster meget energi at blive ked af det. (Det sker dog meget sjælden at der er nogen som falder i vandet, det plejer være en lej der ender i vandet, og det koster lige så meget energi)

Ideer til underholdning

Under de forskellige lokationer har jeg lavet ide forslag til hvordan I kan gøre fotograferingen til mere end bare en fotografering.

Når ungerne er forberedt og selv har været med til at forberede noget til dagen, så bliver det en oplevelse i stedet for “en sur pligt”. Ungerne syns ikke altid at det er super interessant at få taget billeder ved en fotograf. Forældrene glæder sig altid til at se og få billederne, men for børene er det sjælden med samme spænding.

Når vi gør fotograferingen til en oplevelse, så er det det de husker og ser på billederne – og det er mit mål, at jeres børn har haft en oplevelse hos mig.

Tidsbestilling

For at bestille tid til fotografering i min have skal der betales et depositum på 250 kr, booking kalenderen finder du samme sted.

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Åbningstid:

Åben efter aftale

Telefontid:
Man-fredag fra 10 til 17
Telefon: 26237265

Livets Fotografi
Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674
Privat- og handelspolitik