Tilbud

Nyfødt model fotografering hos Fie

Med en nyfødt model fotografering giver vi  en 2 timers nyfødt fotograferingen i newborn stilen gratis, mod at vi må bruge billederne til markedsføring. Herunder kan du se vilkårene for vores model fotografering.

  • Vi skal have lov til at bestemme hvilken stil billederne skal have. Det vil sige at fotografen vælger rekvisitter, farver og stilart.
    I får dog mulighed for at uploade 3 eksempler på billedstil som I godt kan lide, og så vil fotografen lave en stil som passer til det i har vist os.
  • Vi skal have lov at bruge billederne til vores markedsføring og til undervisningsmateriale til vores kursister. Til nogle af fotograferingerne vil vi også lave små video optagelser.
    (hvis I skal være med på nogle af billederne bliver I selvfølgelig spurgt om vi må filme jer, og det må I gerne sige nej tak til)
  • Da jeg har kursister der er ved at uddanne sig til nyfødt fotograf, vil der til nogle fotograferinger være en kursist med som assistenter. Når der er kursist med, afsættes det 4 timer da der vil gå tid med undervisning. I mens kan mor og far følge med i undervisningen eller tage en fortjent slapper på sofaen. Det er også tilladt at tage 5 min på øjet – det er set før <3

Køb af billeder

Kan I lide billederne, kan I købe dem på printede produkter eller som digitale filer. Vi hjælper jer med at udvælge favoritter og vejleder jer i udvælgelsen af produkter.  Vi ønsker selvfølgelig, at tage nogle billeder som I har lyst til at hænge på vægen i jeres hjem og se tilbage på som årene går.
Der er ingen købspligt, hvis I ikke kan lide resultatet eller hvis baby fx ikke ville ligge på lige den måde, som i drømte om, så behøver I ikke købe nogle af billederne.

Hvor foregår det?

I studiet der ligger på Bovballe Møllevej 111b 7000 Fredericia (Vejle kommune)

Hvordan planlægges nyfødt fotograferingen?

Når baby er født kan du booke en tid i den online booking kalender her. Kan du ikke finde en tid inde for 6 uger efter fødslen, så kontakt Fie på  26237265.

Forberedelse til nyfødt fotografering

Jeg har skrevet et blogopslag med vejledning til hvordan I forbereder jer til fotograferingen, her deler jeg også lidt til mor fra mit virke som Doula og erfaring som nyfødt fotograf. Her giver jeg også lidt ekstra info om nyfødt fotografering i newborn stilen.  Find det her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Fie: 26237265.
Telefonen er åben mandag til fredag fra 10 til 18
Du er velkommen til at sende en sms, skriv forslag til hvornår I kan i den ønskede måned.

Når du booker igennem webshoppen skal du sørger for at gennemført dit “køb” og så modtager du en ordrebekræftelse.

Nyfødt model fotografering hos Fie

0,00 kr.

I hvilken måned har du termin, eller har du født? * 

Her kan du vælge den måned, hvor du har termin.

Må vi bruge jeres billeder? * 

Dette er et modeltilbud, hvilket betyder at vi skal have lov til at bruge billederne i vores online og offline markedsføring, hjemmeside og til undervisnings materiale.
For at vi kan dette, skal vi have forældrenes tilladelse. Den gives her under.

Ønsker til billedstil:

Så kan I herunder uploade nogle eksempler på billeder som I kan lide. Find eksempler på vores hjemmeside eller sociale medier – lav et screenshot og upload.
Det er også muligt at sende op til 3 billede eksempler på email sener. Eller lade fotografen få 100 % frie hænder.

(max file size 256 MB)

Ønsker til billedstil:

(max file size 256 MB)

Ønsker til billedstil:

(max file size 256 MB)

Hvornår er terminsdato eller fødselsdato ? *