Tilbud på gravid og nyfødt fotografering

Tilbud på gravid og nyfødt fotografering

Med dette tilbud får du 30 min. gravid og 2 timers nyfødt fotografering inklusiv 10, 20 eller 30 billeder fra de to fotograferinger. Det er inkl. et printede billede i størrelsen 20 x 30 cm med et billede af den gravide mave og et fælles billede taget når baby er kommet til verden.

Gravid fotografering

Anbefaler jeg at booke 4 til 8 uger før terminsdato. Du kan vælge fotografering i studie eller udendørs. Du er velkommen til at have søskende og din partner med. I vejledningen du downloader efter du har betalt depositum, finder du link til online booking.

Nyfødt fotografering

En nyfødt fotografering laves når baby er 1 til 6 uger. Ønskes der sovebilleder, anbefaler jeg at baby er omkring 10 dage gammel på dagen for fotograferingen. Men vigtigst er det, at der er godt gang i amning og at I, både mor og barn er ovenpå efter fødslen.

Da babyer ikke nødvendigvis bliver født på terminsdatoen, kan det være svært at planlægge en fotografering. Især hvis  I ønsker at baby skal være 7-14 dage på billederne. Derfor købes der en fleksibel plads i min kalender, så jeg kan tilpasse mine arbejdsdage, efter hvornår mine kunders små kommer til verden.

Når du har reserveret en plads, har du garanti for at få tilbud en tid inden for 21 dage efter fødslen.

Det er dog vigtigt, at du inden for de første par dage efter fødslen, booker en tid. I vejledningen du downloader efter du har betalt depositum, finder du link til online booking.

Når du køber tilbuddet

Betaler du et depositum på 500 kr resten af tilbuddet betales ved gravid fotograferingen, eller over 2-3 delbetalinger. Du vælger hvilket tilbud du ønsker til gravid fotograferingen, men kan ændre det valgte ved nyfødt fotograferingen. Det kan altid tilkøbes nogle af de fysiske produkter jeg tilbyder.

Vejledning

Når du har betalt depositum for reservationen  skal du downloade en pdf fil med link til booking kalender og vejledninger til fotograferingerne.

 

Tilbuddet gælder til og med 31. januar 2024 – Du kan købe plads til terminsmåned fra december 2023 til og med juni 2024.

500,00 kr.

Offentliggørelse af billeder og video fra fotograferingen af jeres barn * 

Vil I give tilladelse til at jeg må vise billeder/video af jeres barn? Video til at jeg kan vise mit arbejdet på på sociale medier. Video kan også blive brugt som del af undervisnings materiale.

Er fotograferingen til jer selv eller et gavekort? * 

Hvis du ønsker at give dette tilbud som gave, så kan du downloade et printselv gavekort, udfylde med ordre nr. Ønsker du at give modtager hele beløbet til et af tilbud, aftaler vi de nærmer detaljer på mail via den ordrebekræftelse du modtager.