Reserver en plads til nyfødt fotografering i din terminsmåned

Da babyer ikke nødvendigvis bliver født på terminsdatoen, kan det være svært at planlægge en fotografering. Især hvis  I ønsker at baby skal være 7-14 dage på billederne. Derfor købes der en fleksibel plads i min kalender.
Det betyder, at hvis du fx. har termin 5. juni, og så føder 20. maj eller 10. juni – så er der reserveret en tid jer inden for 3 uger efter fødslen. Når du har reserveret en plads her igennem webshoppen, modtager du en ordrebekræftelse. Der i finder du et link til booking kalenderen. Så gem mailen og når du har født, så klik ind og book en tid 7 til 21 dage efter fødslen. Du kan booke tid 6 uger frem, så har I brug for at ligge tiden efter 21 dage kan I gøre det. Skulle der ikke være nogle tider i kalenderen, så sender ring til mig. Så kan jeg prøve at flytte rundt eller tage en backup dag i brug.

Når du har reserveret en plads, har du garanti for at få tilbud en tid inden for 21 dage efter fødslen. Det er blot vigtigt at du inden for de første par dage efter fødslen, klikker ind på kalenderen og booker en tid. Venter du 2 uger, er det ikke sikkert der er en tid inden for den næste uge.

Priser for fotograferingen og reservering af plads i min kalender.

2 timers nyfødt fotografering: 400 kr
– Når baby er 7 – 21 dage er der rigtig gode chancer for, at vi får sovebilleder inden for en 2 timeres session. Sover baby ikke tager vi billeder af baby vågen.

4 timers nyfødt fotografering: 999 kr
– hvis det store ønske er sovebilleder, er der næsten garanti for at baby tager en lur. 

Prisen er for fotograferingen alene, billeder tilkøbes.

Newborn billeder

Er billeder som helst tages når baby sover, så kan jeg nemlig guide baby ind i forskellige søde stillinger. Når baby er vågen, er det for det meste kun muligt at fotografere baby på ryggen. Derfor laves en nyfødt fotografering gerne når baby er omkring 10 dage, men det er muligt at lave billeder i newborn stilen, op til baby er 6 uger.

10 dages “reglen” er blot en ønsket alder, da det her ofte er nemmer da baby sover tungt og nemmer kan stimuleres til at sove på tråds af at blive flyttet på. Ønsker I sovebilleder af jeres nyfødte barn, så anbefaler jeg at baby er mellem 7 og 21 dage til fotograferingen og hvis I ønsker vågne billeder, skal baby være 4 til 6 uger. Der er dog aldrig nogen garantier for at en baby på 10 sover, eller at en baby på 4 uger er vågen under fotograferingen.  Det afhænger altid af den lille.

400,00 kr.

Hvor lang tid ønsker I at reserver? * 

Offentliggørelse af billeder og video fra fotograferingen af jeres barn * 

Vil I give tilladelse til at jeg må vise billeder/video af jeres barn? Video til at jeg kan vise mit arbejdet på på sociale medier.

Er fotograferingen til jer selv eller et gavekort? * 

Hvis du ønsker at give en nyfødt fotografering som gave, så kan du downloade et printselv gavekort, udfylde med ordre nr og så har du en perfekt barselsgave.