nyfødt fotograf

Newborn stilen

Ønsker du et drømmende newborn foto? Så er det en nyfødt fotografering i newborn stilen du skal vælge.

En nyfødt fotografering i newborn stilen, er en fotografering hvor baby fotograferes sovende og lagt i forskellige stillinger. En sådan fotografering kræver utrolig forsigtig- og tålmodighed. Vi vil rigtig gerne fotografere den lille inden for de første 14 dage, da de små ofte sover mange gange om dagen, og vi derfor nemmer kan anvende diverse teknikker,til at holde den lille sovende mens vi guider arme og ben ind i de rette stillinger. Baby skal sove på billederne for at dette kan lade sig gøre.

Vi laver denne stil op til baby er 6 uger gammel, for nogen gange tager det lidt ekstra tid for mor eller baby at komme sig efter fødslen. Og vi synes ikke de skal gå glip af skønne billeder af baby, bare fordi baby når at blive lidt ældre. Alderen betyder blot at der måske ikke bliver lige så mange drømmebilleder som billeder med vågne øjne.

Sikkerhed, tålmodighed og respekt for det lille menneske

Sikkerheden er altid vores første prioritet. Det ser måske nemt ud, for baby sover jo så fint på billederne. Denne niche er en af fagets aller sværeste – fordi det handler om meget mere end at fotografere. Det handler om at kunne forstår det lille barn, som er så ny at forældrene ikke engang rigtig har lært det at kende. Forstå hvordan lige denne lille pige eller dreng skal beroliges, for at det er muligt at guide arme og ben ind i de rette stillinger.
Som nyfødt fotograf er kunsten ikke at tage gode billeder, men på rekordtid at lære det lille menneske at kende.

Vi skal have respekt for det, som den lille ikke har lyst til. Nogle babyer vil fx ikke ligge på ryggen mens andre ikke vil ligge med hovedet drejet mod højre. Nogle vågner ved den mindste berøring, mens andre sover igennem det hele. Hvert lille barn har sin egen personlighed, og vi skal respektere de grænser barnet sætter.

Læs mere om nyfødt fotograferingerne her:

Her under finder du forskellige tekster relevante for nyfødt fotografering.