Doula vejledning og nyfødt fotografering

Tilbud

Jeg tilbyder en ny kombination af doula vejledning og nyfødt fotografering. Du tænker måske at det lyder underligt, for er en doula ikke en som støtter under fødsler?

Jo, det er en doula også, men de fleste douler arbejder både med kvinden og familien før, under og efter fødslen. Jeg er uddannet Livsdoula, som også rummer mere end tiden hvor en baby er involveret. Som Livsdoula kan vi nemlig også arbejde inden for mange andre af livets transformationer. Fx igennem sygdom eller tiden under/efter det der kategoriseres som livskriser. Som doula arbejder jeg hovedsageligt med at støtte igennem graviditet, fødsel og særligt den første tid efter fødslen.

Jeg har arbejdet som nyfødt fotograf siden 2011, og har ofte oplevet at mor har et behov for at fortælle om sin fødselsoplevelse. Ofte er jeg blevet spurgt ind til hvordan delen jeg kan få baby til at falde til ro og sove så nemt og samtidig flytte rundt på baby sovende. Det kan jeg fordi jeg har taget kurser og nørdet rigtig meget på området.

Nu har jeg så lavet denne kombineret doula vejledning og nyfødt fotografering – og køre nu et testforløb på denne, da jeg ønsker at afprøve konceptet. Det betyder at du lige nu kan prøve den gratis. Det kræver godt nok, at du løser en lille arbejdsopgave efterfølgende. Du skal nemlig fortælle hvordan oplevelsen har været og om du har fået gavn af nogle af værktøjerne du har lært. Det gør du ved at svare på en række spørgsmål over en email. På den måde kan jeg nemlig undersøge om kombinationen giver mening for jer nybagte familier.

Jeg kan jo selvfølgelig ikke leve af at arbejde gratis, så derfor kan I tilkøbe billeder efter gældende prisliste.

Jeg skal kun teste kombinationen på 10 nybagte familier og maks 3 pr måned.

Udfyld herunder:

0,00 kr.

I hvilken måned har du termin, eller har du født? * 

Som nævnt herover så er der kun 10 pladser til testning af denne kombineret doula vejledning og nyfødt fotografering. Og maks 3 pladser pr måned. Her kan du tjekke af hvilken måned du har termin i.

Terminsdato eller babys fødselsdato: * 

Må jeg dele jeres billeder på sociale netværk og hjemmeside? * 

For at jeg kan markedsføre vores forretning deler vi billeder på sociale netværk, men det skal vi have jeres tilladelse til. Derfor kan du har udfylde om I ønsker dette. Vi har fuld forståelse hvis det ikke ønskes.

Booking af tid til doula vejledning inkl. nyfødt fotografering:

Da vi jo ikke ved hvornår baby melder sin ankomst, kan den endelige dato og tidspunkt for fotograferingen, først aftales når baby er født.

Det kan du gøre online eller over telefonen. Hvis du i den online kalender ikke kan se en tid inden for 21 dage efter fødslen, så kan du ringe så jeg kan ændre på min kalender og få plads til jer.

Sæt en eller to metoder på din ordre, så du altid kan kigge tilbage og se hvordan det var du skulle gøre.

Fotografering hjemme hos jer eller hos mig?

Hjemme hos jer:
Bor I maks 1 times kørsel fra min adresse tilbyder jeg at komme hjem til jer og fotografere. Ønsker I dette skal I vide at jeg kun kan pakke et udvalg af tapper m.m. Jeg kan ikke lave de samme ting hjemme os jer som i mit professionelle fotostudie. Jeg kan lave de billeder, hvor baby ligger på et tæppe på ryggen, siden og maven.
Vi kan også lave Life Style billeder af jer og den lille hvis I vælger fotografering hjemme hos jer.
Vær opmærksom på, at hvis I ønsker at jeg kommer hjem til jer, så tager jeg 500 kr til dækning af transporttid, tid til at pakke udstyr og benzinudgift. Beløbet betales ved fotograferingen.

I mit studie:
Mit studie er indrettet med alt hvad der er behov for, for at lave professionelle nyfødt billeder. Jeg har masser af rekvisitter, svøb, baggrunde og småting til at bruge. Studiet er ikke særlig stort, men det er godt indrettet og heldigvis kræver de små jo ikke helt vildt meget plads.

Hvor ønsker I fotograferingen?

Depositum * 

Jeg tager et depositum på 500 kr ved bestilling af denne test fotografering. De tilbagebetales eller fratrækkes jeres billedbestilling.

Jeg tager et depositum da jeg kun ønsker seriøse bookinger af denne fotografering. Fra du har gennemført bestillingen har du 14 dages fortrydelsesret. Efter de 14 dage er bestillingen bindene og depositummet refunderes ikke.

Sker der noget uventet som forhindre jer, så skal I kontakte mig så vi kan finde en løsning.

Din opgave som testklient * 

Ca 3-6 uger efter fotograferingen skal du svare på nogle spørgsmål omkring fotograferingen og undervisningen. Svarene bruger jeg til at vurdere hvorvidt kombinationen gir mening og om der skal laves tilpasninger. Samt til at beskrive servicen fra en kundes perspektiv.