Nyfødt kursus og mentorforløg

Vil du lære kunsten at skabe newborn portrætter?

På denne 1 eller 2-årig uddannelse bliver du specialiseret i fotografering af nyfødte, og lære at drive eller udvikle din selvstændige forretning. Du bliver en del at et kreativt fællesskab af vores studerende og kursister.

Når du debitere som specialiserede nyfødt fotograf, har du kompetencer til at skabe professionelle newborn billeder, drive egen virksomhed og videreudvikle dit fotografiske talent.

Du lære at

Håndtere og aflæse nyfødte og guide dem i de søde poseringer. At forstå de fotografiske teknikker der ligger bag professionelle newborn billeder.
Redigere i Lightroom og Photoshop.

Du undervises ud fra ideen om, at en fotograf aldrig er færdigudlært, du kan være faglært eller specialiseret. Men i en fotografs faglige karriere, vil der altid være en faglig udvikling.
I vores lærings miljø er vi alle på en udviklingsrejse igennem fotografiets fantastiske verden.

En til en undervisning

Undervisningen tager udgangspunkt i dine ønsker og dit niveau. Du kommer til at have de små i hænderne og guides igennem posering og fotografering.

For at undervisningen kan imødekommer den enkel fotograf, vil du være den eneste kursist på de målrettet kursusdage.
Der vil være 3 eller 6 kursusdage af denne type.
Men har du brug for en eller to ekstra kursusdage, kan disse tilkøbes efter behov.

 

Selvstændig træning

Imellem kursusdagene får du til opgave at træne det du blev undervist i. Du får derved praktisk erfaring imellem kursusdagene.

Med alle gode uddannelser, medfølger lektier. Den selvstændige træning er lektier, det er her du får arbejdet det lærte ind på rygraden.

Feedback

Du lære at modtage og give feedback på måden billeder er taget på, og på redigering. Feedbacken foregår sammen med andre kursister/elever.
Denne er kærlig med fokus på faglig udvikling.

Feedback er en af de mest værdifulde elementer i den faglige udvikling. Du lære at skille den faglige og personlige feedback fra hinanden. Du lære også at give og modtage faglig vs. personlig feedback.

En til en mentorsamtaler

1 mentorsamtale om måneden. Her følger vi op på tidligere kursusdage, træningen og planlægger de fremtidige kursusdage og træninger. Du får konkrete opgaver inden for forretningen drift.

Herudover kan du altid kontakte Fie som vil guide dig med den udfordring du står i. Eller du kan bruge fællesskabet for elever og kursister. At hjælpe hinanden med div. udfordringer, er også med til at styrke din indlæring.

Gruppe undervisning

1 månedlig online gruppe undervisning, hvor der undervise i kreativ redigering som tager udgangspunkt i kursister/elevers/freelancers billeder, der er taget under den selvstændige træning. Det er frivilligt at deltage.

Undervisningen her foregår på zoom og optages. Så kan du ikke deltage kan du gense lektionen på et sener tidspunkt.
Billederne der redigeres i denne undervisning kan være fra en anden kategori, da der også kan være kursister fra andre kursusforløb. Der vil så vidt muligt blive planlagt undervisning så der både er nyfødt og portræt billeder med hver gang.

Fælles workshops

Bliver der planlagt andre workshops i løbet af kursusperioden, får du mulighed for at deltage. Det kan være med underviser ude fra eller i en anden kategori.
Det kan også være en workshop i en specifik stilart inde for nyfødt. Denne vil være gratis for freelancer og kursister at deltage i.
Som freelancer/kursist får du rabat på brugerbetaling ved de workshops som enten har ekstern underviser eller af anden grund har brugerbetaling.

Book en samtale

Vil du høre mere om hvordan forløbet kunne se ud for dig, så er du velkommen til at kontakte Fie og aftale et møde over zoom eller i studiet.
Telefon: 26237265
Sms er også velkommen, og du kan også skrive via vores sociale medier.

Det får du: