En til en kursus i nyfødt fotografering

Dette individuelle kurset er opdelt i 3 dele.

 1. del foregår online, her får du adgang til et indledende og forberedende foredrag – dette handler om sikkerhed og en gennemgang af den teori, som jeg arbejder ud fra.
  På selve kursusdagen bliver indholdet af del 1 repeteret i praksis. 1. del er optaget video, og kan ses når du har tid.
 2. del er kursusdagen som foregår i mit studie, her få du undervisning. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Også de spørgsmål, du måtte få i forbindelse med det optaget foredrag fra 1. del. En notesbog er en god ide.
 3. del er adgang til en online værktøjskasse til redigering af nyfødt billeder. Samt en online live undervisning over zoom hvor der gives feedback på den lektie du går hjem fra kurset med.
nyfødt fotograf

Du lære:

 • At udføre nyfødt fotografering med fokus på sikkerhed.
 • At håndtere, aflæse og guide babyer ind i de forskellige poseringer.
 • Får teorien bag, hvordan du får babyer til at falde i søvn, samt holder baby i søvnen mens du forstyrre ved at pose ham/hende.
 • Hvordan du inde for 20-30 min. af din session, har fået de første billeder i kassen.
 • At få et effektivt flow, så du nemt og hurtigt kan få skabt forskellige billeder.
 • At posere korrekt i forhold til lyset og sikkerhed for den lille.
 • Du undervises i et sprogbrug uden svære tekniske betegnelser, så du ikke behøver stor teknisk kendskab til fotografifaget.
 • Du får optaget undervisning i efterbehandling, som du kan se når du har tid.


Efter kurset er du klar til på egen hånd at fotografere sovende nyfødte – klar til at træne og dygtiggøre dig. Hvad end du er nybegynder eller allerede har en del nyfødte på cv’er.

Jeg vil gerne sige, at du efter kurset kan alt hvad jeg har undervist dig i. Men sandheden er, at nyfødt fotografering er en af de sværeste kategorier, som kræver rigtigt meget træning at mestre. Derfor får du også lektier med hjem, så du på egen hånd kan træne teknikkerne, repetere og få skabt skønne drømmebilleder af nyfødte babyer op til 6 ugers alderen. (Mange fotografer fotografere kun nyfødte op til 10-14 dages alderen, men det betyder ikke, at du ikke kan fotografere babyer ældre end 14 dage. Dette lære du også om på kurset)
Lektier er kun noget værd, hvis du også får feedback på dem, derfor afholdes der en online opfølgende undervisning med dette formål.

Jeg har fotograferet babyer i 20 år og siden 2011 været specialiseret i nyfødt fotografering – siden 2017 har jeg afholdt kurser i nyfødt fotografering. Undervisningen er sammensat ud fra min erfaring som baby/nyfødt fotograf, min uddannelses baggrund som faguddannet fotograf samt min uddannelse som Doula (En Doula er en fødselshjælper der støtter kvinder i graviditeten, fødslen og efter fødslen)

Jeg lære dig alle de tips og tricks jeg med årene har tillært mig, samt teorien jeg arbejder ud fra. Alt det som jeg ville ønske jeg havde vidst, da jeg i sin tid forelskede mig i nyfødt fotografering. 

Hvad skal du have med?

Dit kamara med et objekt 24-70mm eller 50m. 

– det er fuldstændigt lige meget hvilket kamera du har. I princippen kan du bruge din mobil, hvis du dagen før er så uheldig at tabe dit kamera i havet. Skulle det ske at du glemmer det, ja så får du bare mit kamera i hænderne.

Madpakke.

Ekstra workshop

Når du har været på holdkursus i nyfødt fotografering, kan du efterfølgende tilkøbe workshop med mentor.
Her kommer du til en workshop i nyfødt fotografering. Her er det dig, som er fotografen (håndtere baby, lys og styling) og jeg står på sidelinjen og underviser, råder, guider og vejleder dig igennem. Her kan du fx fokusere på at lære et specifikt pose eller mestre lyset. Det er dig der ved, hvad der driller dig, når du er på egen hånd.

En ekstra workshop foregår en til en og planlægges individuelt. Der er dog begrænset pladser til individuelle workshops i forlængelse af hold kurserne. 

Diplom

Efter endt kursus (efter feedback) vil du modtage et fysisk diplom for din deltagelse på kurset.

Din investering

6500 kr (+moms)

Det er muligt at lave aftale om delbetaling og betale over flere gange!

Ekstra workshop

3500 kr (+moms)

Book en afklarende samtale

Overvejer du et kursus i nyfødt fotografering, anbefaler jeg at booke en afklarende samtale. Her kan vi drøfte dine forventninger ved at tage kursus, mål og forudsætninger.

Du er også velkommen til at ringe til mig på: 26237265.