newborn

6 måneders nyfødt kursus og mentorforløb

Dette forløb er for dig der ønsker et individuelt kursus forløb med løbende mentorsamtaler og feedback på din udvikling. Forløbet består af online og fysisk undervisning.

Som minimum får du 2 fysiske kursus/workshops dage samt 5 mentorsamtaler a 45 min per samtale. Du har mulighed for at tilkøbe yderlige workshops dage. Fx så du over de 6 måneder har 3, 4, 5 eller 6 fysiske workshops dage.

Du lære at:

Håndtere, aflæse og guide de nyfødte ind i de søde stillinger. Så du med fokus på sikkerhed kan skabe de smukke første portrætter af de helt små nye mennesker. Du for forståelse for de fotografiske teknikker, der ligger bag professionelle nyfødt billeder. Samt redigere i Lightroom og Photoshop.

En til en undervisning

For at undervisningen kan imødekommer den enkel fotograf, vil du være den eneste kursist på de målrettet kursusdage. Undervisningen tager også udgangspunkt i dine ønsker, dit niveau og dine mål.
Du kommer til at have de små i hænderne og guides igennem posering og fotografering, så du får et teoretisk og praktisk forløb.

Selvstændig træning

Imellem kursusdagene får du til opgave at træne det du blev undervist i. Du får på den måde praktisk erfaring imellem kursusdagene. Nu flere babyer du har i hænderne, nu mere udvikler du dig som nyfødt fotograf.

Med alle gode uddannelser, medfølger lektier. Den selvstændige træning er lektier, det er her du får arbejdet det lærte ind på rygraden.

Feedback

Du får feedback på din selvstændige træning og den billeder. Både på hvordan du har taget billederne, samt din efterbehandling af disse. Feedbacken gives kærligt og med fokus på din faglige udvikling.

Mentorsamtaler

Ved dine mentorsamtaler får du feedback og råd og vejledning. Det kan være om alt inden for området, at drive en fotografisk virksomhed med nyfødt fotografering. Hvad end du ønsker en hobby forretning eller bygge en forretning som du kan leve af. Fx prissætning, markedsføring eller valg af forretningsmodel.

Online undervisning

1. del af kurset foregår online og er optaget undervisningsvideoer du kan se når det passer dig. Dette får du adgang til  14 dage før 1. kursusdag – dette handler om sikkerhed og en gennemgang af den teori, som jeg arbejder ud fra. Denne undervisning skal ses før den første kursusdag, da indholdet repeteres i praksis.

Du får en udstyrs guid samt en DIY opskrift til hvordan du selv kan lave dit eget  udstyr til nyfødt fotograferings. Så som beanbag, stativ og små poserings støttepuder. Samt en liste med steder, du kan indkøbe de ting du skal bruge for at komme i gang – på den billigste måde.

1. kursusdag

På den første kursusdagen vil du først blive undervist hvor jeg håndtere baby mens jeg underviser. Efter en frokostpause skal du håndtere baby, mens jeg guider og repetere undervisningen.
Der er rig mulighed for at stille spørgsmål. Også de spørgsmål, du måtte få i forbindelse med den online undervisning. En notesbog er en god ide.

Kursusdagen starter kl 9:30 og slutter mellem kl 14:30 og 15.
Dato for kursusdagen aftales ved forløbs start.

2. workshops dag

På den denne workshop er det dig som styre fotograferingen af en nyfødt, med min guidning og assistance.

Dagen starter kl 9:30 og slutter senest kl 13
Dato for workshoppen aftales ved forløbs start.

Din investering

6 måneders forløb med:
1 kursusdag fra 9:30 til 15
1 workshop dag fra 9:30 til 13
5 online mentorsamtaler a 45min
Online optaget undervisning i teori
Online optaget undervisning i redigering.

12000 kr (+moms)

Det er mulighed for at opdele betalingen. Første delbetaling a 3000kr skal betales ved indgåelse af aftale om forløbsstart. Resterende skal betales over maksimalt 5 måneder efter forløbsstart.

Tilkøb ekstra workshop

1 workshop dag fra 9:30 til 13
Inkl online opfølgning a 45 min

3500 kr (+moms)

Ekstra workshop kan tilvælges før eller efter opstart af forløb.

Book en afklarende samtale

Overvejer du et kursusforløb, anbefaler jeg at booke en afklarende samtale. Her kan vi drøfte dine forventninger ved at tage kursus, mål og forudsætninger.

Du er også velkommen til at ringe til mig på: 26237265.