Strandturen – fra 350 kr

En tur på stranden

Når sommeren byder på lune dage planlægges der fotograferinger på stranden. Jeg bruger 2 forskellige strande som ligger mellem Fredericia og Vejle. Når jeg planlægger fotograferingerne på stranden, slår jeg dem op på min Facebook side. Du kan også booke tid på stranden uafhængig af hvornår jeg har planlagt fotograferinger der.

Hvad er vigtigt til en strandtur?

For at have chancer for et magisk lys skal vi ud tidligt eller sent på dagen – her kan det godt være koldt så derfor skal I altid tage godt med tøj på de små børn. Det er nemlig ikke sjovt hvis de kommer til at fryse. Det er bedre at tage en jakke af, end mangle en.

Book tid på Bøgeskov Strand her:

Jeg tager 20-25 fotograferinger om måneden, det betyder at du i min kalender kan se mange mulige tider, skulle jeg få fuld booket, blokeres kalenderen og tiderne forsvinder.

Kalenderen er lidt sprogforvirret da jeg bruger et engelsk system til at styre kalenderen. Når du skal booke klikker du på “Select”, vælger din formiddags tid AM eller eftermiddag/aften tid PM. Udfylder kontakt information. Når du har booket modtager du en mail med din booking info samt adresse for mødested.

Book tid på Hvidbjerg Strand her:

Jeg tager 20-25 fotograferinger om måneden, det betyder at du i min kalender kan se mange mulige tider, skulle jeg få fuld booket, blokeres kalenderen og tiderne forsvinder.

Kalenderen er lidt sprogforvirret da jeg bruger et engelsk system til at styre kalenderen. Når du skal booke klikker du på “Select”, vælger din formiddags tid AM eller eftermiddag/aften tid PM. Udfylder kontakt information. Når du har booket modtager du en mail med din booking info samt adresse for mødested.