baby fotografering

Eventyrs skoven – fra 500 kr

Langt ude i skoven

Ligger en fantastisk skov. Som et eventyr dækkens den om foråret af duftende blomster. For at komme til skoven skal vi gå en tur på 20 min fra p-pladsen. Ruten rundt i skoven tager mellem 1½ og 2½ time. Vi kommer rundt og kan få forskellige miljøer. Strand, skov og eng. Vi planlægger turen ud fra jeres ønsker.

Den blomstrende skovbund

Ønsker I billeder når skoven står med den blomstrende skovbund, så er det april og maj måned der skal bookes tid i. Men det er forskelligt fra år til år hvornår blomsterne springer ud. Nogle år har det være sidst april og andre år har vi skulle ind midt i maj før skovbunden blev dækkes som på billedet her over.

Du skal booke tid på Næsset i Maj hvis du ønsker chance for billeder i den blomstrende skov.

Book tid i Eventyrs skoven ved p-pladsen her:

Jeg tager 20- 25 fotograferinger om måneden, det betyder at du i min kalender kan se mange mulige tider, skulle jeg få fuld booket, blokeres kalenderen og tiderne forsvinder.

Kalenderen er lidt sprogforvirret da jeg bruger et engelsk system til at styre kalenderen. Når du skal booke klikker du på “Select”, vælger din formiddags tid AM eller eftermiddag/aften tid PM. Udfylder kontakt information. Når du har booket modtager du en mail med din booking info samt adresse for mødested.

Book tid i Eventyrs skoven på Næsset her:

Jeg tager maks 20 fotograferinger om måneden, det betyder at du i min kalender kan se mange mulige tider, skulle jeg få fuld booket, blokeres kalenderen og tiderne forsvinder.

Kalenderen er lidt sprogforvirret da jeg bruger et engelsk system til at styre kalenderen. Når du skal booke klikker du på “Select”, vælger din formiddags tid AM eller eftermiddag/aften tid PM. Udfylder kontakt information. Når du har booket modtager du en mail med din booking info samt adresse for mødested.