At fejle, er også at sejre

Når du læser tekster på denne hjemmeside, er de skrevet af en ordblind forretningsdrivende. Det betyder, at du helt sikkert kan finde mange stave og grammatik fejl. Ordblindhed er en funktions nedsættelse der blandt andet, udfordre hjernens sprogcenter i at kombinere bogstaverne med deres lyde. 
I følge Nota.dk regnes det med at omkring 7-8% af den danske befolkning falder i ordblinde kategorien.

Sidst i 90erne gik jeg ud af folkeskolens specialklasse i 8. klasse, med et danskfagligt niveau svarende til en 4. klasses elev. Min drøm var at blive fotograf. Fordi, at i mine øjne var alt det krævede, at trykke på en knap. Ja, og så havde jeg som 12-årig forelsket mig i øjeblikkets evighed. I en udtryksform der var fuldstændig ligeglad med, at jeg havde svær ved at stave mit eget efternavn og læse en pixibog.

Selv om, at jeg nu har flere uddannelser og i skreven stund er ved den sidste del, af uddannelsen: Professionsbachelor i innovation og entrepreneurships. Så er jeg stadig ordblind og laver stavefejl i mine tekster. 

På bloggen kan du læse indlæg fra Livets Fotografi, som vil bestå af små gallerier til inspiration til jeres egen fotografering og vejledninger der til.
Der vil også komme personlige indlæg der kan handle om min faglige udvikling, kunstfotografi og om de emner jeg holder foredrag omkring.

Blog

Snevejr, det sker

Når det endelig sner Så jubler jeg, for jeg elsker snevejr. Her i Den Hemmelige Have giver sneen en fortryllende og fantastisk stemning. Men det

Læs mere

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Telefon: +4526237265
Træffes bedst mandag til fredag:
10:00 – 18:00
Privat- og handelspolitik

Fotograf Fie Vandborg
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674