Graviditets fotografering

Udendørs graviditets fotografering

I Den Hemmelige Have kan du i hele 2023 få 30 min. fotografering gratis. Eller 60 min for 250 kr.
På 30 min kan vi når at fotografere på 2 steder rundt i haven og i to sæt tøj, eller med og uden tøj. Søskende og partner er altid velkommen til at deltage.

Efter fotograferingen er der afsat 30 min. til at se og udvælge hvilke billeder du ønsker at købe.

Jeg tilbyder også at fotografere dig udendørs på alle de lokationer du finder under “udendørs foto“. Ønsker du fotografering på en af disse, så skriver du blot en besked med din booking hvor du skriver at du er gravid.

Priser på billeder taget udendørs

Priserne på billeder taget i udendørs finder du på siden her

Årstiden og vejret

Jeg fotografere udendørs fra april til start december. Bliver det snevejr, laves der – hvis kalenderen tillader det. Ekstre tider til fotografering i sneen.

Hvis vejret bliver for dårligt til fotograferingen, kan det blive nødvendigt at flytte tiden eller flytte ind i studiet.

Booking kalender

Min online booking kalender er lidt sprog forvirret, det skyldes at jeg bruger et engelsk program til at styre min kalender. Giver det problemer, så tøv ikke med at ringe, så jeg kan guide dig igennem booking.

Vær opmærksom på, at du kan se rigtig mange tider, mange flere end det antal fotograferinger jeg tager pr måned. Jeg har plads til maks 20 fotograferinger, fordelt ud på de kategorier jeg tilbyder. Så selv om du kan se 68 ledige tider på en måned, kan det være der kun er 10 pladser. Når en måned er booket af det antal fotograferinger der er plads til, blokeres resten af tiderne. Min kalender er lavet på denne måde, da jeg ønsker at have en fleksibel åbningstid.

Jeg anbefaler at du er mellem graviditetsuge 32. og 36. når du bliver fotograferet – men du kan selvfølgelig godt blive fotograferet selv du er tæt på terminsdatoen. Har jeg tid og har du det godt så er du velkommen uanset hvor tæt du er på terminen. 

graviditets billeder
Artistisk Fine Art
Standart