Baby 7 uger gammel

Nyfødt model

Med en nyfødt model fotografering giver vi  en 2 timers nyfødt fotograferingen i newborn stilen gratis, mod at vi må bruge billederne til markedsføring. Herunder kan du se vilkårene for vores model fotografering.

  • Vi skal have lov til at bestemme hvilken stil billederne skal have. Det vil sige at fotografen vælger rekvisitter, farver og stilart.
    I får dog mulighed for at uploade 3 eksempler på billedstil som I godt kan lide, og så vil fotografen lave en stil som passer til det i har vist os.
  • Vi skal have lov at bruge billederne til vores markedsføring og til undervisningsmateriale til vores kursister. Til nogle af fotograferingerne vil vi også lave små video optagelser.
    (hvis I skal være med på nogle af billederne bliver I selvfølgelig spurgt om vi må filme jer, og det må I gerne sige nej tak til)
  • Da jeg har kursister der er ved at uddanne sig til nyfødt fotograf, vil der til nogle fotograferinger være en kursist med som assistenter. Når der er kursist med, afsættes det 4 timer da der vil gå tid med undervisning. I mens kan mor og far følge med i undervisningen eller tage en fortjent slapper på sofaen. Det er også tilladt at tage 5 min på øjet – det er set før <3

Køb af billeder

Kan I lide billederne, kan I købe dem på printede produkter eller som digitale filer. Vi hjælper jer med at udvælge favoritter og vejleder jer i udvælgelsen af produkter.  Vi ønsker selvfølgelig, at tage nogle billeder som I har lyst til at hænge på vægen i jeres hjem og se tilbage på som årene går.
Der er ingen købspligt, hvis I ikke kan lide resultatet eller hvis baby fx ikke ville ligge på lige den måde, som i drømte om, så behøver I ikke købe nogle af billederne.

Bestil model fotografering

For at bestille en plads til model fotografering skal du igennem min webshop hvor du skal udfylde godkendelse til at jeg må bruge billederne på hjemmeside og sociale medier.

Har du født?

Hvis du har født, så kan du også booke tid direkte i kalenderen og udfylde godkendelsen på dagen for fotograferingen.

Læs mere om nyfødt fotograferingerne her:

Her under finder du forskellige tekster relevante for nyfødt fotografering.