Nyfødt model fotografering m. 50% rabat på køb af digitale billeder – depositum

250,00 kr.

Beskrivelse

Dette er et modeltilbud, hvor jeg tester en “ny” type nyfødt fotografering og efterbehandling. Billederne skal bruges til markedsføring og til vejledning, så mine kunder får nemmer ved at vælge de farver som vi skal arbejde med.

Booking af tid

Min kalender er åben for booking 6 uger frem. Vi vil gerne fotografere den lille mellem 7 og 21 dage efter fødslen og senest når baby er 6 uger gammel.
Du kan booke tid når du har født, eller har 2-3 uger til termin. Er du gravid skal du booke en tid ca 3 uger efter terminsdato. Du kan booke tiden før eller efter du har betalt depositum. Kan du ikke se kalenderen herunder, kan du her klikke dig til booking kalenderen.

Priser:

Fotografering a ca 1½ time:
Der er afsat 2 timer i min kalender, målet er at vi er færdige efter 1 time, men nogen gange kræver baby bare mere tid for at det lykkes at få sovebilleder.
Pris: 0 kr

14 dages udvælgelse i online galleri:
Denne fotografering, er en fotografering hvor jeg arbejder kreativt i efterbehandlingen. Det betyder at der vil føre forskellige redigerings kladder at vælge imellem. Billederne du ser i galleriet, er ikke færdig og skal gøres færdig før de er klar til print. Kladderne vil I modtage 14 dage efter fotograferingen. I galleriet bestiller I de billeder som I ønsker at købe. Herefter opretter jeg en faktura og sender. De bestilte billeder klargøres herefter til print.

Normalpris: 250 kr – din pris 0 kr

Køb af billeder:
Du køber billeder stykvis, som digitale billeder, og får 50% rabat.

Din pris pr digital billede: 249,5 kr
Normalpris: 499 kr pr Digitalt billede.
Leveres i høj opløsning klar til print.
Nogle billeder leveres i både farve og sort/hvid og andre kun i den ene eller anden udgave.

Betal depositum * 

Du skal betale et depositum for at reservere plads til dette tilbud. Dette kan ikke refunderes ved fortrydelse/udeblivelse. Jeg tager et depositum da der desværre er for mange som booker en tid og udebliver fra aftalen.

Offentliggørelse af billeder og video fra fotograferingen af jeres barn * 

Dette tilbud gælder når der gives tilladelse til at jeg må vise billeder/video af jeres barn.

Adgang til informationer og vejledning til fotograferingen. * 

Linket vil fremgå af din ordrebekræftelse. Bemærk at der kan gå et par dage før du kan se indholdet, da adgangen give når betalingen er gennemført, hvilket kan tage et par dage, alt efter betalings metode. Mobilpay plejer være hurtigst.

Har du booket en tid denne uge, så kan du sende mig en mail så kan jeg give dig adgang manuelt :)