Depositum til fotografering i Fies Hemmelige Have

Beskrivelse

Depositum til fotografering i Fies Hemmelige Have

Når du køber en plads til fotografering i min have, så betaler du et depositum på 250 kr. Dette fratrækkes din billede bestilling. Du kan også vælge at få fremvist billederne i et online webgalleri.

Download min vejledning

Efter du har gennemført dit køb, downloader du min vejledning hvor du finder link til informationer om de forskellige lokationer i området. Samt link til booking kalenderen.

Sæsoner, vind og vejr

Sæson er altid vejledende da vejret kan være lidt en tosse at samarbejde med. Hvis vejret er for dårligt til at fotografere i, så flyttes fotograferingen. Det betyder blot at vi kan blive nød til at ligge fotograferingen i sæsonen efter det først valgte. Samarbejde med vind og vejr er lidt et puslespil, med det plejer at gå fint.

Hvordan booker jeg en tid?

Når du har betalt depositum skal du downloade en pdf med min vejledning, heri er der link til booking kalenderen. Der er mange tider at vælge imellem på alle ugens dage. Men der er begrænset pladser. Derfor skal du herigennem webhoppen betale et depositum for at reservere en plads i min kalender. Webshoppen holder nemlig styr på hvor mange fotograferinger der er solgt. Vil du gerne se kalenderen før du bestiller plads, så kan du se kalenderen her: Booking kalender til Fies Hemmelige Have. (jeg bruger et engelsk bookingsystem til at styre min kalender, derfor er noget af teksten engelsk)

Det er en god ide at booke en tid i den ønskede sæson, så snart du har fået adgang. Tiden kan du altid flytte, hvis der kommer noget andet der skal i kalenderen. Din plads er fleksibel.

Er du gravid?

Ønsker du graviditets fotografering i min have, så bestil plads i den sæson hvor du går ind i graviditets uge 33. Vi fotografere gerne imellem graviditetsuge 32 og 36.

Yderligere information

Sæson:

Depositum for efterårs tid 2024, Depositum for Forårs tid 2024, Depositum for sommer tid 2024

Offentliggørelse af billeder og video fra fotograferingen af jer/jeres barn/børn * 

Vil I give tilladelse til at jeg må vise billeder/video af jer/jeres barn/børn? Video til at jeg kan vise mit arbejdet på på sociale medier.

Hvem skal fotograferes? * 

Depositum/udvælgelse i online galleri * 

Depositummen fratrækkes din billede bestilling eller kan bruges til køb af online udvælgelse. Ved online udvælgelse får du et låst galleri hvorfra du har 14 dage til at vælge hvilke billeder du ønsker at købe.