Priser ved gravid, nyfødt og baby fotografering

I studie fotografer jeg gravide, nyfødte og babyer. Til de fotograferinger er partner, søskende, mor og far velkommen til at deltage.

Priser på fotografering:

30 min 500 kr
60 min 750 kr
90 min 1000 kr
240 min nyfødt fotografering 1500 kr

Udover at der betales for min service, at fotografere, så skal der også betales for de produkter, som I ønsker at få jeres billeder på. Produkter kan være digitale eller fysiske. Du kan læse om dem her under.

Web/skærm billedfil

Web/skærm fil (lav opløsnings fil) er til jer som ønsker at billedet skal bruges til visning på en skærm – telefonen, computer, tablet eller digital billedramme, samt til deling på sociale medier. Billederne redigeres med standard efterbehandling, hvilket betyder at billedet bliver justeret i lys, skygger og kontrast. Fra studie optagelser bliver manglende baggrund, forældres hænder m.m fjernet.

Pris pr styk. 200 kr
Alle* billeder fra en fotosession 1495 kr

* I studie maks 25 billeder. Udendørs minimum 20 forskellige billeder.

Digital billede til print

Billedet leveres i opløsning svarende til 30 x 40 cm print, I må selv printe eller få printet hos det firma I plejer at bruge.
Billederne er efterbehandlet med standart redigering og Fine Art efterbehandling kan tilkøbes til de billeder, som skal fremkaldes og hænges på vægen eller printes i en fotobog.

Ønsker I større billeder end 30 x 40 cm skal billede klargøres til den konkrete størrelse og det medie (papir, lærred eller akryl) som billedet skal laves på.

Pris:
pr styk. 350 kr
5 styk.  1300 kr
10 styk. 1995 kr

Fra 11. billede 100 kr pr billede

Tilkøb af Fine Art efterbehandling:

139 kr pr billede.

Skal du kun have forstørret et par enkle billeder, kan du nøjes med at tilkøbe Fine Art efterbehandling på de billeder og nøjes med standard efterbehandling på resten. Tilkøbes mere end 10 Fine Art efterbehandling er prisen fra 11. billede 100 kr pr billede.

Køb af produkter

Køb dine produkter hos os

Så støtter du min forretning og bliver serviceret hele vejen igennem processen. Så dine billeder ikke ender med at ligge på en computer i flere år. 
Jeg hjælper med at visualiser dine overvejelser og hvordan du kan sammensætte en serie. Kommer med ideer til hvad du kan gøre med billederne. Det kan vi gøre live over zoom eller jeg kan sende dig eksempler i en email. Det fungere på den måde, at du tager et billede af de væge hvor du tænker at billederne skal hænge. Med lidt gulv og møbler. Som billedet her over.  Dem sender du til mig og så bruger jeg de billeder til at visualiser hjælpe dig i udvælgelsen.

Jeg printer billeder op til 60 x 150 cm. Det gør jeg på en professionel fotoprinter og på professionelt Fine Art fotopapir.

Køber du digitale billeder, får du 30% rabat på print.

Køb af print

Her I huset printer jeg billeder op til 60 x 150 cm. Det gør jeg på en professionel fotoprinter og på professionelt Fine Art fotopapir.

Køber du digitale billeder, får du 30% rabat på print.

Prisen er inkl. digital skærm/web billedfil.

Indramning af print

Priser fra 299 kr

Jeg har 3 prisgrupper af kvalitets og syrefri rammer. Fra størrelse 10 x 15 cm til 70 x 100 cm. Prisen starter ved 299 kr for indrammet 10 x 15 cm print på professionelt fotopapir, skal det være på mit special papir starter prisen ved 399 kr.
Det dyreste 70 x 100 cm ramme med 50 x 80 cm print på specialpapir koster 5049 kr

Så der er indramning til enhver smag. Jeg hjælper jer ud fra de ønsker som I har.

Der følger selvfølgelig også en skærm/web billedfil med når der købes indramning af billeder.

Tilfredsheds garanti

Efter fotograferingen får du fremvist billederne, med mindre andet er aftalt.
Her vælger du hvilke billeder du ønsker at købe. Hvis du ikke kan lide billederne, er der ingen købspligt.
Tilfredsheds garantien frafalder ved udvælgelse via online galleri eller ved køb af fotografering hvor alle billeder udleveres i online galleri (hovedsageligt udendørs tilbud eller kampanger).

Skulle I ikke være tilfreds med billederne, udgør garantien at I får tilbudt en omfotografering inkl tilsvarende billedpakke. (Gælder IKKE hvis I allerede har downloadet eller printet billeder og der skal reklameres inden for 14 dage efter modtagelse af galleriet) 

Yderlige informationer