Priser 2022

Disse priser gælder kun for fotograferinger booket før udgangen af 2022.

Det vil sige, hvis du booker en tid til fotografering i 2023, så er det denne prisliste der er gældende for dig.

Priserne på fotografering afhænger af, hvor meget tid der skal afsættes i min kalender, priserne dækker fotografering og fremvisning af billeder:

30 min 500 kr
60 min 750 kr
1½ time 1000 kr
3 timer til gravid udendørs og studie fotografering 1300 kr
4 timer til nyfødt fotografering 1500 kr

Udover at der betales for min service, at fotografere, så skal der også betales for de produkter, som I ønsker at jeres billeder på. Produkter kan være digitale eller fysiske.
Du kan læse om dem her under.

Se på en skærm – Web/skærm billedfil

Web/skærm fil (lav opløsnings fil) er til jer som ønsker at billedet skal bruges til visning på en skærm – telefonen, computer, tablet eller digital billedramme, samt til deling på sociale medier. Billederne redigeres med standard efterbehandling, hvilket betyder at billedet bliver justeret i lys, skygger og kontrast. Fra studie optagelser bliver manglende baggrund, forældres hænder m.m fjernet.

Pris pr styk. 200 kr
Alle* billeder fra en fotosession 1495 kr

* I studie maks 25 billeder.
* Udendørs minimum 20 forskellige billeder.

Print selv – digitale printfiler

Billedet leveres i opløsning svarende til et 40 x 60 cm print, som I må selv kan printe eller få printet hos det firma I plejer at bruge.

Jeg tilbyder to forskellige redigeringer. En standart og en Fine Art.

Priser for printfil med Fine Art efterbehandling:

Ved Fine Art laver jeg den redigering, som jeg ville lave hvis billedet skulle være en del af svendeprøven på fotograf uddannelsen. Huden redigeres en smule og der fjernes sår, hormonknopper m.m. Der kan sammensættes to billder – hvis fx der tages søskende billeder og børne bare ikke kigger i kameraet på samme tid, så kan to billeder sammensættes så begge børn kigger samtidig. “Snyd og bedrag som har forgået siden mørkekamrets tid – nu er den hemmelige magi bare væk”.

Priser:
pr styk. 489 kr
5 styk. 1895 kr
10 styk. 2995 kr

Fra 11. billede 200 kr pr billede.

Fine Art efterbehandlet billede

Priser for printfiler med standart efterbehandling:

Ved standart efterbehandling laves der justering af lys, skygger og kontrast. Manglende baggrund laves, hænder fra forældre m.m fjernes på studie billeder.  Huden ændres ikke og der fjernes ikke sår m.m.

Priser:
pr styk. 350 kr
5 styk.  1300 kr
10 styk. 1995 kr

Fra 11. billede 100 kr pr billede

Standart efterbehandlet billede

Køb af produkter

Køb dine produkter hos os

Så støtter du min forretning og bliver serviceret hele vejen igennem processen. Så dine billeder ikke ender med at ligge på en computer i flere år. 
Jeg hjælper med at visualiser dine overvejelser og hvordan du kan sammensætte en serie. Kommer med ideer til hvad du kan gøre med billederne. Det kan vi gøre live over zoom eller jeg kan sende dig eksempler i en email. Det fungere på den måde, at du tager et billede af de væge hvor du tænker at billederne skal hænge. Med lidt gulv og møbler. Som billedet her over.  Dem sender du til mig og så bruger jeg de billeder til at visualiser hjælpe dig i udvælgelsen.

Jeg printer billeder op til 60 x 150 cm. Det gør jeg på en professionel fotoprinter og på professionelt Fine Art fotopapir.

Køb af print

Her I huset printer jeg billeder op til 60 x 150 cm. Det gør jeg på en professionel fotoprinter og på professionelt Fine Art fotopapir.

Prisen er inkl. digital skærm/web billedfil.

Indramning af print

Priser fra 299 kr

Jeg har 3 prisgrupper af kvalitets og syrefri rammer. Fra størrelse 10 x 15 cm til 70 x 100 cm. Prisen starter ved 299 kr for indrammet 10 x 15 cm print på professionelt fotopapir, skal det være på mit special papir starter prisen ved 399 kr.
Det dyreste 70 x 100 cm ramme med 50 x 80 cm print på specialpapir koster 5049 kr

Der er indramning til enhver smag. Jeg hjælper jer ud fra jeres ønsker.

Der følger selvfølgelig også en skærm/web billedfil med når der købes indramning af billeder.

Tilfredsheds garanti

Efter fotograferingen får du fremvist billederne, med mindre andet er aftalt.
Her vælger du hvilke billeder du ønsker at købe. Hvis du ikke kan lide billederne, er der ingen købspligt.
Tilfredsheds garantien frafalder ved udvælgelse via online galleri eller ved køb af fotografering hvor alle billeder udleveres i online galleri (hovedsageligt udendørs tilbud eller kampanger).

Skulle I ikke være tilfreds med billederne, udgør garantien at I får tilbudt en omfotografering inkl tilsvarende billedpakke. (Gælder IKKE hvis I allerede har downloadet eller printet billeder og der skal reklameres inden for 14 dage efter modtagelse af galleriet) 

Yderlige informationer