livetsfotografi

Priser

Om digitale billeder

Digitale billeder til print:

Billedet kan printes på/i diverse billedprodukter så som fotobøger, lærredsprint, fotoprint, på en kop eller hvad end du kan finde af produkter, hvor du kan få printet et billede på.
Billedet kan på almindeligt fotopapir printes op til 40 x 50 cm. På andre printmedier vil det være forskelligt hvor meget større/mindre billedet kan printes. Det afhænger nemlig af nogle tekniske detaljer i forhold til printopløsning.
Jeg er her for at hjælpe, så har I et særligt ønske, så lad mig vejlede jer.
Når I selv står for at printe, så vær opmærksom på at hver eneste printer vil printe samme billede forskelligt – så køber du samme billede i 5 forskellige forretninger, så for du 5 billeder der kan variere i farverne. Fordi der findes så mange forskellige systemer, og langt de fleste som henvender sig til jer som forbruger – er lavet til at printe privat personers billeder, som er taget med mobilen.
Det betyder ikke at I ikke får et flot resultat, det betyder blot at farverne kan være forskellige fra det print, som vi laver her i huset.

Vil I være sikre på at få det flotteste resultat, så støt min forretning og køb jeres fysiske billeder hos mig.

Digitale web/skærm billeder:

Billederne kan bruges digitalt, det vil sige på jeres telefon, tablet, computer, digitale billedramme eller på sociale medier. Når der købes digitale web/skærm billeder, købes der rettighed til digital brug. Disse kan ikke printes da filstørrelsen er tilpasset at billedet skal ses på en skærm.
Billeder jeg deler på mine sociale medier er skærm/webfiler.

Hvorfor er der forskel på prisen?

Redigering af et billede der skal printes, tager længere tid at efterbehandle, end et billede der kun skal vises på en skærm. Herudover så handler det også om, at der til digitale produkter, sælges rettigheder til brugen af billedet. Når vi sælger printrettighederne, så giver vi også noget af vores forretning væk, fordi en anden virksomhed så tjener penge på det produkt, som vi har haft udgiften til at skabe. Derfor er der forskel i prisen. Det gælder alle fotografer, og ikke blot min forretning.  Vi sælger de to forskellige typer af digitale billeder, så I har en større fleksibilitet når I skal købe billeder.

Alle fotografer er også beskyttet af dansk lov om ophavsret. Det betyder at fotografen altid ejer billedet og rettigheder til det. Det betyder også at fotografen ikke må offentliggøre kundebilleder, uden tilladelse. Fordi man som fotograf ikke automatisk har brugsret til billeder der er taget efter bestilling fra en kunde. For dig betyder det, at jeg ikke deler nogle billeder uden din skriftlige tilladelse.

Vi sælger print, lærred og rammer

Ønsker I en færdig løsning klar til at hænge på vægen, så sælger jeg print på 3 forskellige papirtyper indrammet i en ramme med reflektorisk reducerende glads. Print kan også købes uden ramme eller billedet kan købes på lærred.

Så jeg har mange forskellige løsninger.

Priser på digitale billeder

Digitale billeder er som udgangspunkt efterbehandlet med standart redigering som omfatter: Justering af lys, skygger og kontrast. Manglende baggrund laves, hænder fra forældre m.m fjernes på studie billeder. Der kan tilkøbes Fine Art efterbehandling.

Ved Fine Art efterbehandling får billedet redigering af lys/skygge og kontrast. Der bliver fjernet forstyrrende elementer i baggrunden på udendørs billeder.
På fællesbilleder kan der flyttes hoveder, så der kan samles et fælles billede med børenes bedste udtryk.
På studie billeder redigeres baggrunden så der ikke mangler et hjørne eller man kan se mor/fars arme. Der ligges tekstur på billedet og skabet mere dybte så billedet får svendeprøve kvalitet.

Der lavet også redigering af hud. Fx fjernelse af hormonknopper eller sår.

Web/skærm billedfil

 Web/skærm fil er til jer som kun ønsker at billedet skal bruges til visning på en skærm – telefonen, computer, tablet eller digital billedramme, samt til deling på sociale medier. Billederne redigeres med standard efterbehandling, hvilket betyder at billedet bliver justeret i lys, skygger og kontrast. Fra studie optagelser bliver manglende baggrund, forældres hænder m.m fjernes.

Pris pr styk. 200 kr
Alle billeder fra en fotosession 995 kr

Digital billede til print

Billedet leveres i fuld opløsning og du må selv printe eller få printet hos en 3. part. Billederne kan også deles på sociale medier.
Billederne er efterbehandlet med standart redigering

Pris:
pr styk. 350 kr
5 styk.  1300 kr
10 styk. 1995 kr

Fra 11. billede 100 kr pr pillede

Tilkøb af Fine Art efterbehandling:

139 kr pr billede.

Køb af print

Jeg printer billeder op til 60 x 150 cm. Det gør jeg på en professionel fotoprinter og på professionelt Fine Art fotopapir.

Køber du digitale billeder, får du 30% rabat på print.

Tilfredsheds garanti

Efter fotograferingen får du fremvist billederne, med mindre andet er aftalt.
Her vælger du hvilke billeder du ønsker at købe. Hvis du ikke kan lide billederne, er der ingen købspligt.
Tilfredsheds garantien frafalder ved udvælgelse via online galleri.