Nyfødt fotografering hjemme hos jer

Jeg dækker området i en radius af op til en times kørsel fra min adresse. På kortet kan du nemt klikke ind på rutevejledning og se hvor mange minutter og km jeg har til jer.

Ved en nyfødt fotografering hjemme hos jer, kan vi fotografere baby fra baby er fyldt 2 dage og op til baby er ca 6 uger. Her på siden kan du se den slagt billeder, som jeg kan lave hjemme hos jer. Herudover kan der også laves såkaldte Lifestyle billeder, som er billeder er jer og baby i jeres omgivelser. Søskende er meget velkommen til at deltage.

Jeg har fotograferet sovende nyfødte siden 2011, så jeg har haft rigtig mange små mennesker i mine hænder. Jeg arbejder altid på babys præmisser og de forskellige stillinger baby ligges i, foregår i samarbejde med baby og med fokus på sikkerhed.

Sådan køber du nyfødt fotografering hjemme hos jer:

  • På min webshop køber du fotograferingen, som er inkl. digitale billeder. Du kan enten betale det fulde beløb eller depositum.

  • På produktet herunder, finder du link til min online booking kalender, hvor der kan bookes tid 2 til 4 uger efter terminsdato.

  • Når du har gennemført købet, får du adgang til en vejledning, her i får du information om hvad der skal forberede, samt du får adgang til en guide til at hjælpe jer med at vælge billedstil.