Model til Mommy and Me inkl. efterfødselssamtale.

Jeg søger modeller i forbindelse med, at jeg er ved at opstarte som Efterfødsels Doula, efter års pause. En af de service som jeg tilbyder er efterfødselssamtale i forbindelse med fotografering af mor og barn. Jeg søger modeller til at teste denne kombination samt markedsføre denne.
Du skal komme to gange med 6 til 9 måneders mellemrum. Første gang er det sammen med din baby og anden gang alene.

Første gang vi ses.
Kommer du alene sammen med din baby. Baby skal være mellem 3 og 10 måneder. Efter en fotografering laves der efterfødselssamtale. Det forgår sådan at vi ført har en indledende samtale hvorefter du fortæller din fødselshistorie, oplevelse med at blive mor uden at tage hensyn til andres følelser. Mens du fortæller fødselshistorien lytter jeg og tager lidt noter. Efter du er færdig med at fortælle afrunder vi og aftaler hvornår du skal komme næste gang.

Samtalen optages. Det gør den af to grunde. Vigtigst er det for at du kan få en lydfil med din fortælling. Den anden grund er at jeg ønsker at samle data for at kunne udvikle mine efterfødselssamtaler samt finde emner til andre projekter. Fx til personlige kunst projekter.

Jeg deler ikke lydfilen eller private oplysninger og emner vil være noget som går igen blandt de fødselshistorier jeg har fået.

Ved andet besøg, har vi en opfølgende samtale. Her får du en lyd fil med din fødselshistorie. Du bestemmer selv om du vil dele denne med din partner eller andre. Den er til dig. Tanken bag denne er, så når dit barn en dag skal være mor, eller far. Så kan du forære dem historien fortalt før mange af detaljerne måske er falmet.

Hvorfor en lydfil?

Du kender det måske, at høre din egen stemme på video, er måske ikke den mest fantastiske ting i verden. Men forstil dig, at du kunne høre en nærtståendes afdøds stemme, fortælle om jeres liv sammen.

Jeg har videofilm fra jeg var ca 3 år og igennem mit liv. For min morfar filmede og lavede videobånd til os. Det bedste ved at have disse film er, at kunne høre min mormors latter og morfars brummen. Jeg spurgte min voksne datter, om hun ville fortrække at få de tekster jeg har skrevet dengang jeg blev mor, eller have det som lyd så hun, når jeg ikke er her mere, vil kunne høre min stemme fortælle. Hun sagde, at hun efterhånden ikke længere kan huske sin farmors stemme. Hun døde i 2019. Så hun ville sætte pris på at kunne lytte til sin mors stemme.
Vi vil jo helst ikke tænke på, at vi skal dø – men naturen er sådan. Det er også sådan, at vi forældre ønsker, at vi går bort før vores børn og er vi heldige har vi oplevet at blive bedste forældre, og måske endda oldeforældre. 

Derfor vil jeg gerne give jer en lydfil – fordi før du ser dig om, er din baby på vej ud i voksenlivet.