Model fotografering i Fies Hemmelige Have

Fotografering i Fies Hemmelige Have er for børn fra 2 år. Mine udendørs børene fotograferinger ved at flytte hjemmefra. Dvs at disse fotograferinger har fået nye sociale medier, og det er til disse sider jeg ønsker nye billeder af de forskellige steder. Det betyder dog ikke, at jeg helt stopper med at dele billeder på Livets Fotografis sider.

Model til markedsføring

Ved denne fotografering bestemmer jeg, hvor i haven vi skal tage billeder og om det bare er helt almindelige billeder eller noget mere kreativt – de kreative kræver bestemte aldre, tidspunkt på dagen m.m og derfor planlægges dette ud fra hvornår der er booket modeller ind.
For at booke denne fotografering, skal der gives samtykke til, at jeg må bruge billederne i min markedsføring. Samt bruge video optaget under fotograferingen.

De nye sider til billeder fra fotografering i Fies Hemmelige Have –  Facebook og  Instagram, og jeg vil blive glad hvis du vil hjælpe med at følge.

Jeg har en masse små ideer og nye steder og områder som jeg vil teste af. Formålet med disse model fotograferinger er også, at skabe opmærksomhed og få delt min fotografering i  haven, på mine nye og selvfølgelig også på de min primære sociale medier.

Det får I som modeller

Gratis fotografering a op til 30 min. 3 til 10 billeder via sociale medier. Det vil sige, at I kan dele dem til jeres egene profiler og gemme de billeder som jeg deler af jeres barn. Der vil være et vandmærke på – som du måske har set på min Facebook/Instagram.

Ca. 14 dage efter fotograferingen I får 14 dages adgang til billederne i et online galleri, herfra kan der købes digitale billeder uden vandmærke. Priser kan ses på min hjemmesiden under “Børn i Fies Hemmelige Have”.

Før I får adgang til galleriet, deler jeg udvalgte billeder fra jeres fotografering.

Forskellige stile

Formålet er også at vise udgaver i forskellige efterbehandlingsstile, så der vil minimum være et billeder som redigeres med Standart og Fine Art efterbehandling.
På nogle af lokationer vil der også blive lavet Magisk og kreativ fotografering, læs mere her. Billede fra en sådan får Artistisk Fine Art efterbehandling.

Hvis det lyder som noget I kunne tænke jer, så vil jeg glæde mig til at se jer.

Sådan bookes tid

Når du booker en tid til model fotografering, så betaler du ikke et depositum, men bliver I syge – så aflys tiden, så jeg ikke spilder tid og energi på at gøre klar til jer.

OBS! på antal tide og pladser!

Der er op til 4 tider på en dag, alle ugens dage. Men, jeg laver maks 4 model fotograferinger på en uge, så når der er booket 4 hold ind sletter jeg resten af tiderne. Kalenderen opdateret automatisk med nye tider 4 uger frem.

Tiderne ligger før kl 10, det gør de pga solen. Solen er også grunden til, at jeg gerne vil vide, om I er fleksible med tiden. Til nogle af ideerne jeg har, skal solen længer op på himmelen eller være tætter på, at gå ned igen – det vil sige at nogen gange vil jeg ønske at flytte tiden til om eftermiddagen.