Koncept hos Livets Fotografi

Hos mig køber du billeder stykvis som digitale billeder, og opnår en mængderabat ved køb af min. 5 billeder. Du kan vælge imellem 3 forskellige redigeringsstile.
Det du betaler således efterbehandling og de digitale billeder som I ønsker skal laves og gemmes.

Rabat ved køb af minimum:
5 billeder fratrækkes 10%
10 billeder fratrækkes 20%
20 billeder fratrækkes 30%

Fotograferingen er gratis

Eller, det vil sige at du betaler for fotograferingen igennem + hvis du ønsker ekstra tid til gravid- eller børene fotografering. Jeg har valgt at opsætte min forretning på denne måde, da det er det som giver dig som kunde, den største fleksibilitet og tryghed for at du kan lide de billeder som du vælge at købe. Skulle du ikke kunne lige billederne, eller har baby en dårlig dag, så mister du ikke betalingen for tiden jeg bruger på at tage billederne.

Det du betaler for

Når du køber de billeder hos en fotograf betaler du for:

Fotograferings service, efterbehandlings tid, programmer til at redigere i, computer, harddisk og diverse udstyr som kamera osv. Strøm, varme og vask og fornyelse af stof, svøb m.m.

Der betales også en licens til det digitale produkt. Dvs. du betaler for at du må bruge billedet privat, enten digitalt eller til fremstilling af fysiske produkter hos en printfirma.

Alt det som det kræver at skabe de billeder som jeg sælger, det er det som du betaler for. Og selvfølgelig også løn, pension og ferie til mig.