Velkommen

Mit navn er Fie Vandborg og jeg er ejer af forretningen Livets Fotografi. Her arbejder jeg som fotograf, underviser og doula.

Jeg har siden 2010 arbejdet som selvstændig fotograf inden for familie området. Jeg er faguddannet fotograf fra Medieskolerne i Viborg, du kan se min svendeprøve portfolio her. Jeg er specialiseret i portræt fotografering og særligt i nyfødt fotografering.

Jeg skaber smukke, tidsløse, klassiske og utraditionelle portrætter af jeres små og store børn. Portrætter som I foreviget kan se tilbage på og glædes over. Jeg skaber jer et øjebliks evighed fra en tid som går alt for stærkt.  

Jeg er selv mor til 3, fik i 2003 en datter, i 2005 en søn og i 2013 endnu en søn. Jeg kan derfor skrive under på, at det her med at tiden går stærkt – det er sandt nok. Før man ser sig om, så kan den lille selv sidde og flytte sig rundt i huset og pludselig kommer de hjem med en kæreste – har fået kørekort og er på vej til at flyve fra reden. Jeg elsker at se mine ungers udvikling de portrætbilleder jeg har fået lov at tage af dem. Et portræt billede kan noget hverdagsbillederne ikke kan – det fanger og fastholder den kærlighed vi mærker. Det husker os på nyforelskelsen i vores nyfødte barn og det viser os tiden i mellem livets start og nuet. For tiden imellem kan føles som være fløjet fra os.

Derfor er jeg nyfødt fotograf, fordi jeg elsker tanken om at jeg kan skabe noget som gør, at du som mor, om 20 år kan mærke den glæde og kærlighed dit hjerte fyldes af, når du igennem livet mindes den første tid med dit barn.

fotograf fie vandborg

Kontakt mig her

Hvor bor du?

Mit studie, kontor og Den Hemmelige Have, som er det sted hvor langt de fleste af mine udendørs fotograferinger foregår.
Det ligger 25 min. fra centrum af Vejle, Kolding og Fredericia. På en idyllisk gammel nedlagt vandmølle, hvor naturen har et helligt frirum. Det er også her vi bor privat, hvilket giver en ret fleksibel kalender.

I studiet og på kontoret har jeg kun åben efter aftale!

Mira Knudsen
Mira Knudsen
Læs mere
Så sød og behagelig en fotograf 🥰 hun var så professionel og intet var akavet i hendes selskab 🥰 Vil absolut foreslå hende til enhver der ønsker sig skønne billeder med sine børn!
Camilla Vilholdt
Camilla Vilholdt
Læs mere
Vi har fået taget billeder hos Fie af to omgange nu og vi har været imponerede hver gang. Fie har foreviget vores dreng på den fineste måde og det er vi så glade for! Vi kan kun anbefale Fie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lea Damgaard
Lea Damgaard
Læs mere
Fie tager de smukkeste billeder. Vi var så glade for vores udendørs fotografering med børnene.
Tidligere
Næste