Kursus i studiefotografering

Fine Art portræt

Hvad er et Fine Art portræt?

Når vi med mennesket i fokus, skaber en stille fortælling i et kunstværk. Jeg tænker på Fine Art portrættet, som da datidens kunst malere, malede den skønhed de så, for det indre øje. Malerens medie var lærred og maling – mit medie er fotografiet og hvad end fantasien skaber, ud af elementer som den der fotograferes elsker og som måske også beskriver noget af dennes personlighed. Det kan også bare være elementer uden dybere mening.

Et Fine Art portræt er min version af din ydre og ydre skønhed.

For at jeg kan lave et Fine Art portræt af dig, eller dit barn. Så skal jeg lære dig/dit barn lidt at kende.

Hvornår og hvem får lavet et Fine Art portræt?

Ofte i en transformation i livet. Transformationer gennemgår vi hele livet og særligt gennemgår piger og kvinder disse. Drenge og mænd gennemgår dem helt sikkert også, men i og med at jeg selv er kvinde – kender jeg bedst til denne side. Uden at negligere at drenge og mænd også gennemgår transformationer.
Mit udgangspunkt for at skabe disse portrætter, er mit kendskab til de kvindelige transformationer. Men nogle transformationer,  er altså uden køn. For eksempel – at få en diagnose, eller efter helbredelsen af alvorlig sygdom.

Priser:

Ved denne fotografering gælder priserne herunder.

Forberedende samtale, forberedelse og fotosession: 500 kr + udgifter til div. fx blomster.

Pris for efterbehandling inkl. digitalt billede som printfil, pr billede: 489 kr

Samlet pris for fotografering inkl. et Fine Art efterbehandlede billede som printfil (en printfil, er det digitale billede, som du kan få printet hos et andet firma, men du kan også købe print igennem mig) 989 kr

Fremkaldte/printede billeder:
Jeg har forskellige papirtyper og muligheder for montering og indramning. Priserne variere efter størrelse, papirtype og ønsker til montering og indramning. Prisen udregnes i studiet hvor du kan se og mærke på produkterne.

Professionelt fotopapir uden montering og indramning:
13 x 18 cm – 220 kr
18x 24 cm – 280 kr
20 x 30 cm – 400 kr
30 x 40 cm – 600 kr
40 x 50 cm – 900 kr
50 x 70 cm – 1150 kr
60 x 90 cm – 1350 kr

Booking af tid

Herunder i min online booking kalender kan du booke tid til Fine Art portræt fotografering. Kalenderen er en smule sprogforvirret, da jeg anvender et internationalt system til at styre mine aftaler i kalenderen.

Forberedende samtale kan du booke ved at kontakte mig i min telefon tid, hverdage 10 til 17. Telefon nr: 26237265.