gravid foto

Graviditets fotografering i studie

Jeg tilbyder 30 min graviditets fotografering i studie for 0 kr – du betaler altså kun for de billeder som du ønsker.
På 30 min kan vi når at fotografere på en baggrund og to sæt tøj, eller med og uden tøj. 60 min. fotografering koster 250 kr.
Søskende og partner er altid velkommen til at deltage.

Efter fotograferingen er der afsat 30 min. til at se og udvælge hvilke billeder du ønsker at købe.

Priser på billeder taget i studiet

Priserne på billeder taget i studie finder du på siden her.

Hvilken billedstil ønsker du?

Under kalenderen kan du se nogle basis stilarter, hvor du kan vurdere hvilken farve baggrund du ønsker. Rigtig mange af mine gravide, ønsker at holde deres billeder private. Derfor vil jeg opfordre jer til at google og finde inspiration til hvordan jeres billeder skal være. Under kalendere har jeg indsat nogle billeder med navn på stilarten. Så kan du få en ide om du er mest til high eller low key, silhuet på sort eller hvid baggrund. m.m.
– I studiet har jeg 10 forskellige baggrundsfarver, det er dog sort, hvis og grå der er mest populært.

Booking kalender

Min online booking kalender er lidt sprog forvirret, det skyldes at jeg bruger et engelsk program til at styre min kalender. Giver det problemer, så tøv ikke med at ringe, så jeg kan guide dig igennem booking.

Vær opmærksom på, at du kan se rigtig mange tider, mange flere end det antal fotograferinger jeg tager pr måned. Jeg har plads til maks 20 fotograferinger, fordelt ud på de kategorier jeg tilbyder. Så selv om du kan se 68 ledige tider på en måned, kan det være der kun er 10 pladser. Når en måned er booket af det antal fotograferinger der er plads til, blokeres resten af tiderne. Min kalender er lavet på denne måde, da jeg ønsker at have en fleksibel åbningstid.

Jeg anbefaler at du er mellem graviditetsuge 32. og 36. når du bliver fotograferet – men du kan selvfølgelig godt blive fotograferet selv du er tæt på terminsdatoen. Har jeg tid og har du det godt så er du velkommen uanset hvor tæt du er på terminen. 

Silhuet på sort baggrund
Silhuet på hvid baggrund
low key
high key
Leg med stof kast
Leg med stof kast
Nøgen og klassisk
Artistisk Fine Art