nyfødt

Fra maven til verden

Det største miljø skift et menneske oplever, er skiftet fra at ligge i den lune vuggende livmoder, til at være til i den store kolde verden. Undervisningen er sammensat ud fra mere end 10 års erfaring i arbejdede med at få nyfødte til at sove på kommando. Samt at holde den lille i søvnen, mens jeg guider baby ind i de søde stillinger du ser på mine nyfødt billeder.
Udover den erfaring jeg har herfra, har jeg nørdet med at forstå de små mennesker fra det psykologiske perspektiv i fosterstadiet. Set i forhold til at bruge denne viden til at forbedre mit arbejde med de små nye mennesker.

Hvorfor har jeg lavet denne undervisning til jer?

Mit første barn og jeg var udsat for et traume da hun var 13 dage gammel. Efter denne oplevelse vågnede hun hver nat og græd – hun var ukontaktbar og utrøstelig. Af læge og sundhedsplejersken fik jeg bare af vide, at nogle børn græder bare meget. Fik ingen alternativer til hvad jeg kunne gøre, for at hjælpe hende. Da hun var 6 år græd hun ikke mere når hun vågnede, og da hun var 8 år sov hun for første gang igennem en hel nat.

Hun er født i 2003 og dengang havde videnskaben ikke en særlig bred forståelse for, hvordan en reaktion efter et traume kan vise sig. Dengang sagde man, at fordi hun var så lille, så ville hun ikke blive påvirket af oplevelsen. I dag ved man, at udsættes en gravid for et traume, påvirker det også baby.

Heldigvis skal langt de fleste forældre ikke igennem en traumatisk start på forældreskabet, og undervisningen handler heller ikke om at overkomme et traume. Min personlige oplevelse med starten på moderskabet, har givet mig en erfaring som man ikke kan læse sig til. En erfaring jeg har læst mig til forståelse for, så jeg i mange år har brugt denne forståelse i mit arbejde.

Hvordan foregår det?

Undervisningen foregår online via zoom. Den er live, hvilket betyder at jeg er til stede og i kan stille spørgsmål under vejs. Det tager ca 45 min, men der er afsat 60 min så der er tid til spørgsmål.

Hvad lære du:

At forstå det miljø som baby kommer fra, og bruge den viden til at give baby en blid tilvending til den nye verden. Sådan at I får forståelse for, hvorfor man helt naturligt shysser og rokker fra side til side når man trøster et lille barn. Med den forståelse, kan I lære – aktivt at bruge den viden.

Du får alle de tricks jeg bruger, når jeg arbejder med at få de nyfødte til at sove, som fotograf. Disse tricks, dem kan mor og far nemlig også bruge kl 4 om natten.

Fif til dags vs. nat rutiner. Til at skabe tryghed under ble- tøjskift. Mange forældre bliver ikke forberedt på, at baby i den første tid græder under ble- tøjskift, eller får en forklaring på hvorfor. Jeg giver jer mit bud på hvorfor, og hvordan I kan afhjælpe gråden.

I undervisningen har jeg samlet alt det, som jeg ville ønske at jeg havde vidst, da jeg blev mor for første og anden gang. For selv om moderskabet kommer til os instinktivt, så behøver vi ikke selv finde ud af det hele på egen hånd.

Book tid her.

Min booking kalender er lidt sprog forvirret da jeg bruger et engelsk program til at styre min kalender.
Undervisningen kan fast bookes mandag og onsdag aften kl 19:00 (7:00 PM)

Før undervisningen går i gang, samme dag, vil I modtage et link til zoom mødet. Går i på fra jeres mobil, så sørg for at have opdateret appen. Opstår der problemer, så ringer I bare til mig og så løser vi det.

Pris for privat undervisning – 499 kr

Betales via mobilepay eller bankoverførsel efter modtagelse af faktura.