Barselsforberedelse

Vær klar til at gå en stille og tryg barsels i møde. I barselsforberedelsen arbejder vi med planlægning af denne første vigtige tid. Så I kan gøre klar til at gå i hule og få en tryg start.

Hvordan ønsker I at jeres barsel skal starte?
Hvad ønsker I jer i barselsgave – baby tøj eller aftensmad leveret til døren?
Hvilke forventninger har I?

Denne barselsforberedelse er for jer som venter jeres førte barn, eller har en dårlig oplevelse med jer fra tidligere barsel. Eller jer som bare ønsker at skabe en rolig og struktureret start på barselslivet.

Den første tid med baby kan være fuldstændig overvældende – den er fantastisk, men det er også hårdt arbejde at danne familie efter en lille ny er kommet til.

Jeg giver jer konkrete værktøjer til at planlægge de første 40 dage efter fødslen – her arbejder vi med ernæring til mor, mors følelsesmæssige ændringer. Baby tryghed og forståelse for den store forskel det er for baby at komme til verden, frem for at ligge i mors trygge mave.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange en mor eller far under en nyfødt fotografering har spurgt, om jeg ikke kan komme hjem til dem kl 3 om natten og gøre det der.
Som nyfødt fotograf er mit speciale at aflæse og lære baby at kende meget hurtigt, for at kunne holde baby i søvnen mens jeg posere og fotografere baby. De teknikker jeg bruger, dem lære jeg jer at forstå og anvende i barselsperioden.

Når vi bliver forældre kommer meget af vores evner til at passe den lille fra vores instinkt, og fordi vi levet i et samfund med overflod af information kan det være svært at lytte til den intuition vi som nybagte forældre har. Derfor arbejder vi også med at forstå vores instinkt og intuition.

En god ammestart

Alt det vi arbejder på i barselsforberedelsen handler også om at give de bedste forudsætninger for at få etableret amningen. Det hele hænger nemlig sammen. Også om at danne par samtidig med at I skal til at rytmen i jeres nye familie.

Bestil en afklarende samtale

Før vi indgår en aftale hvor I modtager en eller flere af mine doula ydelser, skal vi altid have en afklarende samtale først. Det er virkelig vigtigt at vi har en god kemi, jeg træder ind i jeres intime rum, hvor tillid er det aller vigtigste i vores samarbejde.
Derfor kan du booke en 30 minutters gratis samtale. Enten ved fremmøde hos mig eller over zoom hvor vi kan se hinanden.

Find en tid i kalenderen herunder.
(Kalenderen er på engelsk, så den er lidt sprog forvirret 😉 Der er morgen og eftermiddags tider på mine kontordage tirsdag og torsdag)

Privat barselsforberedelse i graviditeten hos jer eller mig.

3 timers session med samtale og undervisning.

Pris: 1600 kr

Privat barselsforberedelse, gravid og nyfødt fotografering.

3 timers session med samtale og undervisning + 30 min. graviditets fotografering.
2100kr

4 timers nyfødt fotografering inkl undervisning i baby tryghed, og opfølgning barselsplanen.
2000kr

15 Fine Art efterbehandlet billeder, blandet fra gravid og nyfødt fotograferingen. Leveres som digitale billeder til print.
4492,5kr

Samlet værdi: 8592,5kr
Der spares: 1597,5kr

Pris: 6995 kr

Betalingen kan efter aftale opdeles over flere afdrag.