Barselsbesøg fra Doulaen

Det er muligt at kombinere Doula barselsbesøg med fotografering og derved få dokumenteret forløbet med smukke billeder. De to muligheder kan du læse mere om længere nede på siden.

Barselsperioden, eller postpartum perioden som tiden efter fødslen også kaldes. Er en perioden hvor du som kvinde er i forandring. Fysisk og følelsesmæssigt er du under forvandling fra kvinde til også at være mor eller mor igen, og denne forvandling er en vigtig tid at værne om. At få børn er en af livets største omvendinger og det kan være hårdt at undvære søvn og blive revet ud af sine rutiner og ind i et lille nyt menneskes urytmiske rytme.

Ved Doula barselsbesøg er jeg nærværende og lyttende til jer og de emner som berøre jer. Måske har I oplevet en traumatisk fødsel eller har en historier med fødselsdepression med jer. Eller måske vil I bare give jeres familie den ekstra omsorg. Uanset hvilken grund I har til at benytte jer af private Doula barselsbesøg, så vil et forløb med barselsbesøg have fokus på at yde omsorg og støtte til mor.
Det kan også være lidt praktisk støtte med en støvsugning eller koordinering af støtte fra den nære familie. Alt efter hvad I har brug for.

Jeg kan give vejledning om amning, ernæring til mor og hvordan I skaber de bedste forudsætninger for at gøre jeres baby tryg og tilpas.

Husk at du altid er velkommen til at booke en uforpligtende samtale med mig, så vi kan mærke om vi har den kemi der skal til, for at invitere mig indenfor i jeres private barselsrum.

Bestil en afklarende samtale

Før vi indgår en aftale hvor I modtager en eller flere af mine doula ydelser, skal vi altid have en afklarende samtale først. Det er virkelig vigtigt at vi har en god kemi, jeg træder ind i jeres intime rum, hvor tillid er det aller vigtigste i vores samarbejde.
Derfor kan du booke en 30 minutters gratis samtale. Enten ved fremmøde hos mig eller over zoom hvor vi kan se hinanden.

Find en tid i kalenderen herunder.
(Kalenderen er på engelsk, så den er lidt sprog forvirret 😉 Der er morgen og eftermiddags tider på mine kontordage tirsdag og torsdag)

Privat Doula barselsbesøg hos jer.
(Jeg dækker 45 min. kørsel fra min adresse)

3 x 2 timers hjemmebesøg med privat Doula vejledning.
Telefonisk livslinje til akut vejledning i perioden.

Pris: 3500 kr

En typisk barselsbesøgs periode løber over 6 uger og starter typisk inde for de første 7 dage efter fødslen. Men kan starte sener.

Doula barselsbesøg hos jer + lifestyle fotografering.

3 x 2½ timers hjemmebesøg med privat Doula vejledning og lifestyle fotografering a 30 min pr gang.

Telefonisk livslinje til akut vejledning i perioden.

Samlet værdig af forløbs pakken:

3 barselsbesøg 2 timer pr gang:
3500kr

3 x 30 minutters fotografering:
1500kr

Alle digitale alle billeder som web/skærmfil fra hver fotografering
2985kr

Samlet værdi: 7985kr
Der spares: 2485kr

Forløbs pris: 5500 kr

Barselsbesøgs periode med fotografering kan fordele sig over 3 til 12 måneder og starter  indenfor de første 4 til 14 dage efter fødslen.
Vi planlægger forløbet efter jeres ønsker.

Betalingen kan efter aftale opdeles over flere afdrag.

Doula barselsbesøg og nyfødt fotografering hjemme hos jer.

Ved at kombinere barsels besøg med nyfødt fotografering får I samtidig den første tid dokumenteret og får bundet en fin sløjfe omkring jeres barselsperiode.
Efter sidste barselsbesøg modtager I ca 2 måneder efter, et eksklusivt fotoalbum med de bedste af billederne, samt et USB stik med alle billederne, så I kan få dem printet hvor end I ønsker.

Ved 1. besøg er der afsat 4 timer, så der er tid til at fotografere baby i newborn stilen. I mens jeg fotograferes jeres guldklump, lære jeg jer alle de tricks, som jeg bruger for at berolige baby.
Der er også tid til at vi kommer omkring de øvrige emner for besøget.
(I kan også vælge at komme til studiet til første besøg, da jeg kan tilbyde noget andet i studiet end hjemme hos jer)

Ved 2. og 3. besøg er der afsat 2½ time til samtale og en enkle lifestyle billeder.

Telefonisk livslinje til akut vejledning i perioden.

Samlet værdig af forløbs pakken:

3 barselsbesøg 2 timer pr gang:
3500kr

Nyfødt fotografering 1½ til 4 timers varighed:
1500kr

2 x 30 minutters fotografering:
1000kr

Album inkl. digitale alle billeder fra 3 fotograferinger, også dem der ikke er plads til i albummet:
7495kr

Samlet værdi: 13495kr
Der spares: 2990kr

Forløbs pris: 10500 kr

Barselsbesøgs periode med fotografering kan fordele sig over 3 til 12 måneder og starter  indenfor de første 4 til 14 dage efter fødslen.
Vi planlægger forløbet efter jeres ønsker.

Betalingen kan efter aftale opdeles over flere afdrag.

Bestil en afklarende samtale