Billeder fra Den Hemmelige Have

Alle billederne her er taget i Den Hemmelige Have. Her er en blanding af standard med og uden Fine Art efterbehandling og Artistisk Fine Art efterbehandlet billeder.

Fotokonkurrence - Jordens sødeste sommerbarn

Til og med 11. august 2022 afholder jeg en fotokonkurrence, hvor vi skal kåre jordens sødeste sommerbarn.
Kåringen finder sted på Facebook fra den 15. til 22. august.
Fotograferingen skal ligge senest 12. august.

Klik din ind på produktet herunder for at læse mere om tilmelding.

Standard Udendørs Fotografering

Tilbuddet her gælder til og med 30. juni

I pakketilbuddene herunder kan du sammensætte et pakketilbud med fotografering med 15, 30, 45 eller 60 minutters fotografering alene eller inkl digitale billeder.

Artistisk Fine Art Fotografering

Bag de Artistiske Fine Art billeder ligger der mange timeres arbejde og test af lokationer der egner sig til skabelses af de sammensatte billeder. Det Artistiske billede sælges kun med fysiske produkter. Du får selvfølgelig billedes som en digital web/skærm fil så du kan dele det på sociale medier også. 

Herunder kan du klikke ind og se 3 forskellige pakker med indrammet print. I produktet oven for finder du en pakke uden indramning.

Artistisk vs. standard

Hvad er forskellen på Artistisk Fine Art og standard Fotografering? Hvilken forskel er der på billedet direkte fra kameraet og standard efterbehandling, og hvilken forskel gør Fine Art efterbehandling af et standard billede. Det viser jeg her.

Læs Mere »