Artistisk vs. standard

Det billede kameraet tager, eller det billede som jeg skaber. Her har jeg samlede nogle Artistiske sammensatte Fine Art efterbehandlet billeder vs. standard billeder med standard eller Fine Art efterbehandling. Forskellen er, at det Artistiske Fine Art billede er et billede der sammensættes af 6 til over 100 billeder. Sammensat som et puslespil. Nogen vil så spørger, hvorfor går du så ikke bare længer væk eller zoomer ud og får mere med?
På den første billedslider herunder, kan du se hvordan billedet ser ud hvis jeg bare zoomer ud vs. når billedet sammensættes – Det giver ikke det samme resultat, så det er derfor.

børne billeder

Direkte fra kameraet VS. standard efterbehandling

Her kan du se nogle billeder som de ser ud direkte fra kameraet – uden nogen form for efterbehandling. Jeg udlevere aldrig billeder som ikke som minimum er standard efterbehandlet.

Standard vs. Fine Art efterbehandling

Alle billeder leveres med standard efterbehandling. Fine Art efterbehandling er et tilkøb der kan laves på de billeder, som skal fremkaldes/printes. Ønskes det at jeg skal fjeret snotnæser, sår og blå mærker – eller flytte ansigter på fællesbilleder. Fjernes noget fra baggrunden eller tilføjes fx bobler fra et andet billede. Det koster ekstra, fordi det tager ekstra tid. Photoshop er ikke et magisk program hvor man klikker på en knap og vupti, så gør programmet det man ønsker. Det er et manuelt håndværk.