Tilbud på Baby fotografering

Tilbud

Så er der gratis baby fotografering

Jeg giver jer en baby fotografering gratis, så I kun betaler, hvis I kan lide billederne. Billederne kan købes som enten digitale billeder eller på fysiske produkter. Jeg tilbyder altid at opdele betalingen af bestillingen, så hvis jeres ønsker ikke matcher jeres budget, så fikser vi det ved at dele beløbet op over nogle gange. Gør jer gerne nogle overvejelser om hvad I ønsker at gøre med billederne – skal det være et stort smukt indrammet portræt til stuen? eller alle de små skøre udtryk printet til det traditionelle eller i en fotobog sammen med jeres egne billeder? Måske en kombination. Der er mange muligheder, og jeg hjælper jeg gerne med råd og vejledning.

Priserne på billeder finder du her:

Udfyld spørgsmålene herunder:

Når du har udfyldt her under, så tilføjer du kurv og gennemføre købet til du får en ordrebekræftelse. Som du kender det fra en webshop. Jeg bruger en webshop til at administrere hvor mange pladser der er afsat hver måned – og for at opbevare din data forsvarligt.

0,00 kr.

I hvilken måned ønsker I fotograferingen? * 

Jeg har plads til 7 baby fotograferinger pr måneden (Fordi jeg gerne vil være lidt fleksibel i forhold til at de små ændre søvnrytme, let bliver små sløje eller får tænder – så tiden kan flyttes så vi har de bedste forudsætninger for en vellykket fotografering)

Klik på den måned, hvor du som udgangspunkt ønsker fotograferingen.

Skulle der blive udsolgt en måned, vil der stå (udsolgt) efter måneden.

Må vi dele jeres billeder på sociale netværk og hjemmeside? * 

For at vi kan markedsføre vores forretning deler vi billeder på sociale netværk, men det skal vi have jeres tilladelse til. Derfor kan du har udfylde om I ønsker dette. Vi har fuld forståelse hvis det ikke ønskes.

Noter til bestilling:

Her Kan I beskrive hvis I har særlige ønsker til fotograferingen.
Fx hvis vi skal lave mælke/skumbad eller I også ønsker familie billeder.

Booking af tid til nyfødt fotografering: * 

Når du har købt plads til fotografering af baby, så skal du finde en tid til fotografering. Det kan du enten gøre online eller ved at kontakte mig.