Velkommen til

Nyfødt og baby fotografering

Efterår og vinter tilbud

Jeg tør godt give jer garanti for, at jeg kan tage skønne portrætter af jeres baby – hvad end I ønsker nyfødt billeder i den søde stil hvor baby sover, eller billeder af den ældre vågne baby.

Derfor tilbyder jeg vinteren over at fotografere jeres baby uden det koster jer noget
– I betaler kun for de billeder som I ønsker at få med hjem.
Der spares 500 kr på baby fotografering og 1500 kr på nyfødt fotografering.

Professionelt fotostudie

Fotograferingen udføres af faguddannet fotograf Fie Vandborg (mig) og det foregår i mit professionelle fotostudie som ligger i mit private, kreative iværksætterhjem. Her er der hjerterum og masser af tålmodighed.

Efter en omgang nedlukning og usikkerhed for flere af disse, valgte jeg i 2021 at indrette studiet på min private adressen. At have studiet hjemme gav lidt ulemper – men så mange flere fordele, at jeg valgte at blive. Det spare mig for mange udgifter, og det gør at jeg kan holde priserne på et fornuftigt niveau – især nu hvor energipriserne er ret høje. Jeg er også så heldig at bo et fantastisk smukt sted 25 min. fra centrum af Vejle, Kolding og Fredericia – i en gammel nedlagt vandmølle i en idyllisk ådal, så der er gode muligheder for at få skønne udendørs billeder få meter fra studiet.

Hvor i landet?

Bovballe Møllevej 111b
7000 Fredericia
(Ligger I vejle kommune, så det er en god ide lige at google hvor langt/kort der er)

Forskellen på Nyfødt og baby fotografering.

Nyfødt, eller newborn billeder.

Ved en nyfødt fotografering skal baby helst sover, fordi så kan jeg nemlig poses baby på ryggen, siden og maven – er en nyfødt vågen, så kan baby ikke poses på sammen måde. Derfor er der afsat 4 timer til en nyfødt fotografering. I gennemsnit tager det dog kun 1½ til 2 timer – men for en sikkerhedsskyld afsætter jeg 4 timer i kalenderen. Jeg fotografere den nyfødte i newborn stilen fra de er 7 dage til 6 uger. Mange tror at man kun kan tage sovende nyfødt billeder, af babyer før de fylder 14 dage, og at det skal gøres så tidligt som muligt. Men det er ikke korrekt. Det vigtigste for en vellykket nyfødt fotografering er, at baby spiser sig godt mæt. Så mælken skal være løbet godt til hvis du ammer.

Baby sovende eller vågen?

hvis I ønsker at baby skal sove på billederne, så er det som oftes bedst at baby er omkring 10 dage gammel. Ønsker I både og, men helst billeder med en vågen baby, så anbefaler jeg at baby er 4-6 uger til fotograferingen.

Baby 10 dage gammel
baby foto
Baby 4 uger gammel
Baby 7 uger gammel
Baby 8 uger gammel

 

Send en forespørgsel eller booke en tid allerede nu

Udfyld formularen herunder og send mig din info om dine ønsker. Eller rul lidt ned og book direkte i min kalender.

baby fotograf

Baby fra 6 uger

Det tager gerne 15-20 min at fotografere babyer, som skal være vågne og som er over 6 uger. Efter 20 min begynder det ofte at blive for meget for baby. Jeg fotografere babyer der er mellem 6 uger og 1 år ca. Jeg afviser dog ikke en baby på 1½ år eller ældre.

Til fotograferingen fotografere vi baby på forskellige måder i forhold til babys udvikling. Vi kan bruge rekvisitter – en kurv, stol eller lave et skumbad. Vi kan også holde billedet enkelt og tidsløst.

Søskende, mor og far er altid velkommen til at være med på billederne.

Jeg laver baby fotografering som både enkelt fotografering, kvartals eller månedsfotografering. Ønsker du flere fotograferinger under dette tilbud – så booker du bare tiden i de måneder du ønsker.
Du kan altid logge ind, og flytte tiden hvis den ikke længere passer med babys lur. Eller du kan kontakte mig.
Ved måneds og kvartals fotografering gives der en ekstra rabat, da I jo så kommer 4, 6 eller 12 gange i løbet af babys første på.

Jeg har nemlig en kalender der er så fleksibel at ingen babyer, er nød til at komme midt i sin middagslur – for det får vi ikke noget godt ud af 😉

Book din gratis tid I min kalender her!

Til baby fotografering kan du booke tid direkte i min kalender. Da jeg bruger et amerikansk program, står noget af teksten på engelsk. Skaber det problemer, så husk du er velkommen til at ringe.

Mange ledige tider.
Jeg fotografere ca 10 babyer på en måned, så der er langt flere tider end det antal fotograferinger jeg laver af babyer pr måned. Hvis alle 10 pladser bliver booket, så lukkes måneden for flere bookinger.

Priser på produkter

Jeg sælger både digitale og fysiske produkter med billederne. Priserne er inkl. moms.

Hvem står bag Livets Fotografi?

Mit navn er Fie Vandborg, jeg er kvinden bag Livets Fotografi, virksomheden har eksisteret siden 2010. Jeg er faguddannet fotograf med speciale i portræt fotografering.
Siden 2003 har jeg fotograferet babyer som hobby fotograf og siden 2011 har jeg specialiseret mig i newborn fotografering (stilen hvor baby sover i forskellige opstillinger). Udover at være fotograf er jeg også Doula og arbejder med at støtte igennem graviditet, fødsel og barsel.
Er også uddannet multimedie designer med speciale i fotografisk illustration, samt jeg har en professionsbachelor i Innovertion og entrepreneurship – er også ordblind, så lidt fejl i det skriftlige kan vi afskrive hertil – men heldigvis har jeg endnu aldrig skulle stave mig igennem en fotografering 😉
Jeg blev selv mor for første gang som 20-årig og har nu 3 børn, Julie fra 2003, Mads fra 2005 og Tron Oz fra 2013 som vi bor i den gamle vandmølle.

Jeg underviser også i mine favorit områder – nyfødt området hvor jeg har en 2-årig uddannelse til nyfødt fotograf, baby og udendørs fotografering. Ved fysiske kursus dage og med online undervisning i teori med afsæt i min uddannelses baggrund samt i efterbehandling. Jeg har undervist siden 2017 og elsker at følge mine kursisters udvikling.

Mig et vinterligt øjeblik ved min rislende å i baghaven. Jeg elsker at være ude i min kæmpe vilde have hvor isfugle og odder bor. og vinter, jeg elsker sne.

 

Copyright © Fotograf Fie Vandborg

Telefon: +4526237265
Træffes bedst mandag til fredag:
10:00 – 17:00
Privat- og handelspolitik

Livets Fotografi
Bovballe Møllevej 111B
7000 Fredericia
Cvr-nr: 28015674