En til en mentorsession i nyfødt fotografering

4.495,00 kr.

Beskrivelse

En mentor session, er for dig som har været på et af mine kurser i nyfødt fotografering. Under en mentorsession fokusere vi på dine ønsker. Du kan også vælg at bruge en mentorsession som kursus hvor jeg gennemføre fotograferingen og undervisningen igen. Ønskes dette, så skriv det når du svare på hvilket fokus du ønsker vi skal have.

Med en mentorsession får du:

  • Fotografering af en nyfødt i mit studie. Du håndtere, poser og fotografere baby mens jeg vejleder og husker dig på alle de små tips og tricks, som du blev undervist i på det foregående kursus.
    (jeg sørger for at finde en nyfødt model til dagen)
  • Der afsættes 4 timer til fotografering af baby. Når baby er fotograferet, bruger vi resten af tiden med en stand-in baby.

 

Bestil tid til mentorsession:

Her kan du bestille tid til mentorsession.
Hvis du ikke kan se ledige muligheder, er det fordi jeg der er booket andre ind. Jeg holder en til tre mentorsessions pr måned.
Du kan booke 6 uger ud i fremtiden, kan du ikke se nogle ledige tider, kan du kigge ind igen om 1-4 uger. Der kommer automatisk nye tider i kalenderen.

Betaling: * 

Jeg tilbyder opdeling af betaling. Når du vælger at få opdelt betalingen betaler du første afdrag her på webshoppen. De efterfølgende afdrab vil du modtage faktura på. Disse vil være til betaling den 1. de efterfølgende 3 eller 5 måneder.

Hvad ønsker du at have fokus på? * 

Fortæl mig hvad der udfordre dig.

4.495,00 kr.