Kurser i fotografering

Jeg udbyder kurser og workshops inde for klassisk portræt fotografering i studie, udendørs fotografering og newborn fotografering. Herudover har jeg også online kursus i efterbehandling i Adobe Lightroom og Photoshop.

En til en kurser, undervisning og mentorsamtaler.

Med den individuelle undervisning kan vi tilrettelægge kurset dit niveau og dine ønsker. Datoen for kurset bliver aftalt efter hvordan din og fotografens kalender passer sammen.
Det kan være du ønsker et kursus i fotografering af gravide udendørs eller babyer og børn i studie. Det er også muligt at sammensætte et kursusforløb af flere ønsker og kategorier. Kurserne har altid en del hvor vi mødes online og en del med fysisk fremmøde.  

Timebaseret mentorsamtaler/undervisning hos dig. Vil du undervises i dit eget studie, kan du hyre mig til at hjælpe med den situation du står i. Det kan være til det fotografiske eller til din business som helhed.

Lær dit kamera at kende

Er du nybegynder og ønsker at lære hvad din ISO, Ftal og Lukketid har af betydning for dit billede, så har jeg dette begynder kursus hvor jeg på en ikke teknisk, men visuel måde forklare de tres betydning for dit endelige billede. 

Undervisningen er optaget og klar til dig. Udover undervisningen får du også praktiske øvelser, så du kan lære dit kamera at kende.

Det eneste krav der er til dit kamera er, at det er et spejlrefleks eller spejlløst spejlrefleks kamera hvor du kan indstille det til at kunne bruge det med manuelle indstillinger.

Udendørs en til en kursus

Vil du lære at lave eventyrlige udendørs billeder og lære at bruge det naturlige lys og omgivelserne til at skabe fortællinger. Kurset er et en til en kursus, så du og din læring er i fuld fokus.

Læs Mere »