livetsfotografi

Kurser i fotografering

Vi udbyder kurser og workshops inde for forskellige kategorier. Klassisk portræt fotografering i studie, udendørs fotografering og newborn fotografering. Herudover afholdes også kursus i efterbehandling i Adobe Lightroom og Photoshop.

Kurser der afholdes med en til en undervisning, i klassisk portræt og udendørs fotografering, kan have fokus på fotografering af gravide, baby eller børn. De kurser som afholdes for grupper, vil have et tema.

En til en kurser, undervisning og mentorsamtaler.

Med den individuelle undervisning kan vi tilrettelægge kurset dit niveau og dine ønsker. Datoen for kurset bliver aftalt efter hvordan din og fotografens kalender passer sammen.
Det kan være du ønsker et kursus i fotografering af gravide udendørs eller babyer og børn i studie. Det er også muligt at sammensætte et kursusforløb af flere ønsker og kategorier. Kurserne har altid en del hvor vi mødes online og en del med fysisk fremmøde.  

Timebaseret mentorsamtaler/undervisning hos dig. Vil du undervises i dit eget studie, kan du hyre mig til at hjælpe med den situation du står i. Det kan være til det fotografiske eller til din business som helhed.

Kurser og workshops for grupper

I de forskellige kategorier afholdes i små grupper fra 2 til 10 kursister. Disse afholdes på enten Bovballe Møllevej i Fredericia eller i et lejet studie i Middelfart. Her undervises I som gruppe. Nogle af kurserne er undervisning og workshop hvor du får til opgave at fotografere i forlængelse af undervisningen.

Udendørs en til en kursus

Vil du lære at lave eventyrlige udendørs billeder og lære at bruge det naturlige lys og omgivelserne til at skabe fortællinger. Kurset er et en til en kursus, så du og din læring er i fuld fokus.

Læs Mere »