Redigering af digitale billeder

Redigering af billederne vi tager giver billederne fotografens version af virkeligheden – giver fotografen til at sætte sit personlige udtryk i billedet.  

Jeg vil gerne lære dig, at give dine billeder et ekstra pift af dig og det du syntes er flot, eller er med til at understøtte historien i dit billede.

Jeg lære dig hvordan værktøjerne virker – og giver dig inspiration til hvordan du selv bruger dem så du kan finde din redigeringsstil.

Jeg elsker nutidens mørkekammer, aka redigeringssoftware. Mine favoritter er Adobe Lightroom classic cc og Photoshop. Jeg har brugt programmerne længe, rigitg længe. Første gang jeg åbnede Photoshop, var tilbage i 2004. Jeg underviser fra nybegynder, der åbner programmerne for første gang til bruger der er klar til at eksperimentere med billedmanipulation i kreative værker.

Billedet herover viser før og efter af et billede fra nybegynder niveau i Adobe Lightroom classic cc.

Intropris

Lige nu kan du komme i gang med at lære Adobe Lightroom classic cc for en lille investering af kun 99 kr. Klik ind og læse lidt mere om hvad du lære på kurset.

Er du nysgerrig på hvad Lightroom er for et program, så kan du kigge “post produktion – workflow” som giver dig et overblik over to arbejdsgange til at efterbehandle digitale billeder.

Kickstart Photoshop

Kom i gang med at lære Adobe Photoshop for kun 99 kr. Med kickstart Photoshop begynder kurset lære du de alle vigtigste værktøjer at kende, så du forstår dem og kan bruge dem i din billedredigering.

Kurset er undervisning som er optaget som du kan se i dit eget tempo. Har du spørgsmål er det også muligt at stille disse i mit online Facebook fællesskab.

Fine Art Portræt i Photoshop

I Adobe Photoshop Lære jeg dig at efterbehandlet et portrætbillede så det forvandles til et smukt klassisk portræt hvor forstyrrende elementer fjernes, lyset rettes og huden gives en lækker blød glød.

Undervisningen er til dig som allerede føler dig hjemme i programmet. Niveauet er let øvet Du lære at arbejde med lag og filtre samt at bruge frequency separation til redigering af områder med tekstur – som fx i tyllet den unge pige er svøbt i.

Mange flere kurser på vej

Bag kulisserne er mine online kurser ved at blive opdateret med ny lækker undervisning. Mange af mine online kurser fra 2019 nogle af disse får en opfriskning og serveres i nye klæder. Eller til nyeste version af programmerne – Lightroom og Photoshop.