Udendørs fotografering hos Fie

Udendørs fotografering i Den hemmelige Have.

Som standart foregår en udendørs fotografering i naturhaven som ligger på privat grund – I Fies private baghave. Her kan vi uforstyrret skabe skønne billeder i de idylliske omgivelser. Det er også her Fie har sit  studie og kontor. Der tilbydes også på andre lokationer, dem finder du link til længere ned på siden her.
Selv om der er tale om en have, så er det et stort område der passe vildt og hvor der indrettes små rum med formål at skabe skønne naturlige billeder.

Hvad skal vi vide?

Når I møder op, kan I parkere i gårdspladsen. Hvis der skal skiftet tøj er I velkommen til at komme ind i gangen og skifte. Toilettes kan også lånes hvis det skulle blive nødvendigt.

Vores udendørs fotografering tager mellem 30 og 60 min.
Efter fotograferingen får i fremvist billederne inde hos Fie og er med til at udvælge hvilke billeder der skal efterbehandles m.m. På den måde kan Fie hjælpe og vejlede jer, samt leveringstiden forkortes.

Hvad hvis det regner?

Hvis vejrudsigten dagen før ser ud til at bliver med masser af regn, så kontakter Fie jer for at flytte aftalen, derfor er en udendørs fotografering en fleksibel aftale. Med mindre I tænker, regnvejr kan da også noget fedt. For de lidt støre børn kan det være en mega fed oplevelse med regnvejr og alt hvad det indeholder.
Det er jo bare vand og tørt tøj i bilen, håndklæder og en god snack til bagefter.
De mindre børn og babyer er det rarest at vejret er tørt. Det behøver ikke være solskin og hvis det kun drypper lidt sker der ikke noget ved det.

Hvad skal vi have med?

Tøj efter vejret og det look I ønsker på billederne. Undgå gerne tøj med vildt print, grønt og helt sort tøj. Er det en efterårs fotografering, så giv ungerne skiundertøj på under tøjet og en ekstra trøje. Hav jakke/overtøj med, som de kan have på mens vi går rundt. Vi tager overtøj af og på under fotograferingen. Fordi det er altså ikke sjovt at fryse til en udendørs fotografering.

Hav altid skiftetøj og håndklæde med i bilen!
Skal I have taget billeder ved vandet, så er det bedre at være forberedt på børene bliver våde. For så er skade ikke så stor hvis det sker, og vi kan hurtigt gøre den god igen.
Det gælder både hvis det er et uheld eller en leg der udvikler sig til vandplask.

Andre lokationer

Fie har også andre fortrukne lokationer til udendørs fotografering, de ligger i Fredericia området. Prisen for lokationerne afhænger af hvor langt tid Fie skal bruge på transport og forberedelse. Ønsker du anden lokation end Den Hemmelige Have, så bestiller du dette når du booker dato og tidspunkt.
Her kan du klikke dig ind og læse mere:

Kongsted
Byder på naturlig idyl med skov, søer, eng og åløb.

Strandturen
Der er forskellige strande som kan give lækre billeder. Den ene ligger ved gammel smuk løvskov og den anden ligger på en stor klit med masser af hvid sand og siv.

Om foråret er denne skov fuldstændig magisk, men den ligger også langt væk og kræver en lang gåtur.

Aktuelt tilbud på fotografering i Maj

Tilbuddet er planlagt og offentliggjort 28. april 2022 og gælder kun på nævnte datoer og tidspunkter.
Den 7. 14. og 22. maj har jeg planlagt fotografering i Eventyrs skoven – den med de hvide blomster i bunden af skoven. Du kan finde tilbuddet ved at klikke her

 

Udendørs fotografering af:

Gravide, baby, børn og familier. Der laves også mor/far og barn billeder. Bedsteforældre billeder, amme billeder og kæledyret er også velkommen.

Booking af tid:

Når du har købt plads kan du bestille tid via vores online booking kalender her: https://fiev.onlinebooq.dk/
Vær opmærksom på, at du kan se flere tider end der kan købes plads til, fordi vi er nød til at have en fleksibel kalender da vejret jo kan være lidt svært at regne med.
Du kan også bestille tid på telefon: 26237265
Telefonen er åben mandag til fredag fra 10 til 18
Du er velkommen til at sende en sms, skriv forslag til hvornår I kan i den ønskede måned.

Udfyld herunder:

Du kan vælge om du vil købe fotograferingen alene eller inkl. en billedpakke med digitale billeder og/eller produkter. I forhold til produkter har vi mange størrelser end de forslag du finder her.
Du skal svare på nogle spørgsmål som er med til at vi kan administrere og planlægge jeres fotografering.

500,00 DKK3.745,00 DKK

Ryd

I hvilken måned ønsker I fotograferingen? * 

Hvis der står “UDSOLGT – venteliste” kan du når du gennemføre ordren vælge “Betal ved fotograferingen” og så vil du stå på venteliste. Det betyder, at hvis vi får en ledig tid, kan vi ringe for at høre om du ønsker denne. Det er ikke bindene at være på venteliste.

Hvem skal fotograferes? * 

Må vi dele jeres billeder på sociale netværk og hjemmeside? * 

For at vi kan markedsføre vores forretning deler vi billeder på sociale netværk, men det skal vi have jeres tilladelse til. Derfor kan du har udfylde om I ønsker dette. Vi har fuld forståelse hvis det ikke ønskes.

Noter til bestilling:

Her Kan I beskrive hvis I har særlige ønsker til fotograferingen.