Nyfødt fotografering hos Fie

Her kan du købe en fleksibel plads i Fies kalender. Prisen dækker selve fotograferingen og du kan vælge hvor lang tid der skal afsættes. Efter fotograferingen fremvises billederne hvor du køber billederne på printet produkter, som digitale billeder eller i en pakke med begge dele.

Hvordan skal jeres billeder se ud?

Med denne fotografering kan I selv være med til at vælge rekvisitter, tæpper og baggrunde. I kan uploade op til 3 forskellige billeder som I kan lide, eller sende dem på mail efterfølgende. Så ved jeg på forhånd i hvilken stil I er tiltrukket af. Det gør det nemmer når jeg skal give forslag til rekvisitter, tæpper og baggrunde. I kan også vælge at lade mig bestemme og blot vælge farver eller med/uden rekvisitter.

Er er lidt forskellige stilarter sat op mod hinanden. Husk, at I ikke behøver at have specifikke ønsker – det er mit arbejde at style fotograferingen så vi får skønne og smukke billeder af jeres baby.
Du kan slide imellem stilarterne:

Hvor lang tid skal I købe plads til?

30 minutter giver omkring 5-15 billeder at vælge imellem. Baby fotograferes på ryggen i rekvisitter eller på tæppe. Baby skal enten have eget tøj på, eller svøbt. Baby fotograferes som baby er, dvs at sover baby så bliver det sovebilleder – er baby vågen, så bliver det billeder af en vågen baby.

60 minutter giver omkring 10-25 billeder at vælge imellem. Baby fotograferes på ryggen i rekvisitter eller på tæppe. Baby skal enten have eget tøj på, eller svøbt. Baby fotograferes som baby er, dvs at sover baby så bliver det sovebilleder – er baby vågen, så bliver det billeder af en vågen baby.

90 minutter giver omkring 15-30 billeder at vælge imellem. Her er der tid til at vente på baby kan falde i søvn så vi kan lave sovebilleder. Vi starter altid med at svøbe baby og tage billeder på ryggen i enten rekvisit og/eller på et tæppe. Sover baby kan vi også tage billeder på siden og maven.

240 minutter giver omkring 30-50 billeder at vælge imellem. Her har vi alt den tid der skal til, så vi har de bedste forudsætninger for at lave sovebilleder. Der bliver lavet billeder i 3-5 opstillinger. Fx i 2 rekvisitter og på et eller to forskellige tæppe. Baby poses på ryggen, siden og på maven.
Her er der tid til alle de spisepauser den lille har brug for.

Er du i tvivl om, hvor lang tid du skal booke, så kontakt mig endelig. Kig på hvilke billeder du godt kan lide og lad og tage en snak om hvilken session jeg vil anbefale. Du kan starte med at booke 30 minutter og så kan vi altid ændre din booking.

Hvor ligger studiet?

På Bovballe Møllevej 111b 7000 Fredericia (Vejle kommune)
Studiet er en del i familiens private hjem.

Fotografering hos jer!

Bor I inde for 45-60 minutters kørsel fra min adresse, tilbyder jeg at komme hjem til jer og tage billeder. En hjemme fotografering af den lille kan allerede ligge efter 2 døgn.
Jeg medbringer udstyr til at lave enkle og naturlige billeder af baby.
Ønsker I dette, tilvælges det når I booker tid.

Booking af tid:

Når du har købt plads kan du bestille tid via vores online booking kalender her: https://fiev.onlinebooq.dk/
Bestil gerne tid mens du er gravid, ca 14-20 dage efter terminsdato. Tiden er fleksibel og fødes baby så tiden ikke passer med at baby har den ønsket alder, kan vi altid flytte aftalen ved at I ringer inden for 2-3 dage efter baby er født.

Du kan også bestille tid på telefon: 26237265.
Telefonen er åben mandag til fredag fra 10 til 18
Du er velkommen til at sende en sms, skriv forslag til hvornår I kan i den ønskede måned.

500,00 DKK

Ryd

Hvem skal bruge pladsen til fotografering? * 

Er det til jer selv eller skal I give en fotografering i barselsgave ?

Hvis I skal give pladsen til væk i gave, kan I lave et gavekort og medgive ordrebekræftelsen. Eller kontakte Fie for at få tilsendt et gavekort.

Allergier ? * 

Da vores newborn og baby studie ligger i Fies private bolig og her bor 2 ude katte som kommer i køkkenet der ligger ved siden af studiet. Vil vi her sikre os at hvis I har katte allergi at I er opmærksom på dette.

Må vi dele jeres billeder på sociale netværk og hjemmeside? * 

For at vi kan markedsføre vores forretning deler vi billeder på sociale netværk, men det skal vi have jeres tilladelse til. Derfor kan du har udfylde om I ønsker dette. Vi har fuld forståelse hvis det ikke ønskes.

Hvor lang tid ønsker I til fotograferingen? * 

Noter til booking:

Her Kan I beskrive jeres ønsker til fotograferingen.

(max file size 256 MB)

(max file size 256 MB)

(max file size 256 MB)