Plads i Newborn kalender hos Fie

500,00 DKK

Køb en fleksibel plads i kalenderen

Vil du sikre jer en plads i kalenderen, så skal du købe en plads i den måned hvor du har termin. Babyen kommer jo ikke nødvendigvis på terminsdatoen, og derfor er en plads fleksibel.

Vi arbejder ud fra, at terminsdatoen er en terminsperiode fra 3 uger før terminsdatoen og til baby er født. Det kræver en fleksibel kalender.

Ønsker I at baby sover i forskellige opstillinger, så vil vi gerne fotografere baby mellem 7 og 21 dage.
Ønsker I der imod billeder med åbne øjne og måske enkle sove billeder, så anbefaler vi at baby er omkring 4-6 uger.

Når du har købt en plads.

Har du garanti for at få tilbud en tid til fotograferet inde for 3 uger efter fødslen. (baby fotograferes som newborn op til 6 uger)
Om fotograferingen skal ligge 10 dage eller 4 uger efter, afhænger af hvad I ønsker. Her er en lille liste med overvejelser og gøres.

  •  Skal det være tidlige sovebilleder eller lidt ældre vågne billeder?
    Vi vil altid planlægge fotograferingen, efter hvordan jeres fødselsforløb har været. Det er vigtigt at mor og barn er klar til at tage afsted til fotograf.
  • Hvilken billeder kan I lide – kig eventuelt på billeder her på hjemmesiden eller Facebook siden. Screenshot 3-5 favoritter og send til Fie så hun har en ide om hvad I kan lide.
  • Når baby er født skal I sende en sms eller ringe til Fie. Helst inde for de første 2-3 døgn hvis I ønsker fotografering mellem 7 og 21 dage, er det vigtigt i forhold til planlægningen.
    Ønsker I baby fotograferet mellem 4 og 6 uger så giver I blot besked på dette.

 

Ryd

Hvem skal bruge pladsen til fotografering? * 

Er det til jer selv eller skal I give en fotografering i barselsgave ?

Hvis I skal give pladsen til væk i gave, kan I lave et gavekort og medgive ordrebekræftelsen. Eller kontakte Fie for at få tilsendt et gavekort.

Allergier ? * 

Da vores newborn og baby studie ligger i Fies private bolig og her bor 2 ude katte som kommer i køkkenet der ligger ved siden af studiet. Vil vi her sikre os at hvis I har katte allergi at I er opmærksom på dette.

Må vi dele jeres billeder på sociale netværk og hjemmeside? * 

For at vi kan markedsføre vores forretning deler vi billeder på sociale netværk, men det skal vi have jeres tilladelse til. Derfor kan du har udfylde om I ønsker dette. Vi har fuld forståelse hvis det ikke ønskes.

Hvor lang tid ønsker I til fotograferingen? * 

Hvor lang tid skal I købe plads til?

Det kommer and på hvad jeres forventninger er. Ønsker i baby fotograferet sovende i flere forskellige opstillinger (i en rekvisit, på tæppet på ryggen, siden og maven) skal I vælge den store fotografering hvor der afsættes 4 timer til jer. Så er der tid til madpauser og til at få den lille til at sove. Det kræver at baby sover tugt for at baby kan ligge på de forskellige måder.

Hvis baby gerne må være vågen på nogle af billedere, men I ønsker både billeder i en rekvisit og på tæpper på ryggen, side eller maven skal I vælge 90 min. fotografering.

Ønsker I en enkelt billedserie hvor baby ligger i eget tøj eller svøbt – våge eller sovende på rygge i en rekvisit eller på et tæppe. Så kan I vælge 30 eller 60 min. fotografering.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: