Pakketilbud på udendørs fotografering

Gælder til følgende typer fotograferinger:

  • Familie
  • Gravid (Du kan booke gravid fotografering via gravid siden)
  • Baby  (Du kan booke gravid fotografering via baby siden)
  • Barn
  • Søskende
  • Kæledyret

Artistisk Fine Art vs standard fotografering

Hvis du vil se forskellen på Artistisk Fine Art og standard billederne kan du se det her!

 

250,00 kr.4.660,00 kr.

Tilkøb ekstra tid: * 

Ønsker I fotografering på flere steder i haven, skal der tilkøbes ekstra tid. I skal regne med 15 min pr sted.
Ekstra tid betales på dagen for fotograferingen.

Hvilken måned ønsker I fotograferingen? * 

Her kan du vælge den måned, hvor du ønsker fotograferingen. Selve dato og tidspunkt booker du i den online kalender. Det kan du gøre straks efter du har købt en plads, eller du kan vente til du fx kender din arbejdskalender.

Der sælges et begrænset antal pladser i hver måned, da tiderne skal kunne flyttes i forhold til vejret – og hvis I bliver syge skal I også kunne vælge en anden tid. Her igennem webshoppen holder jeg styr på hvor mange pladser der er solgt.

Der fotograferes som udgangspunkt ikke udendørs i januar, februar og marts. Bliver det snevejr laves der snevejrsfotografering særskilt.

OBS!
Når der står udsolgt, så betyder det at der ikke er flere pladser til forudbestilling af dette produkt. Står der venteliste oprettet kan du bestille fotograferingen og i kassen vælge “betal ved fotograferingen”. På den måde har du tilmeldt dig ventelisten hvilket betyder jeg må kontakte dig hvis der bliver en ledig tid. Jeg kontakter dig på sms besked.

Hvem skal fotograferes ? * 

Her kan du skrive hvem der skal fotograferes samt eventuelle ønsker. Fx hvis I ønsker billeder på broen eller gyngen.

Må vi dele jeres billeder på sociale netværk og hjemmeside? * 

For at vi kan markedsføre vores forretning deler vi billeder på sociale netværk, men det skal vi have jeres tilladelse til. Derfor kan du har udfylde om I ønsker dette. Vi har fuld forståelse hvis det ikke ønskes.

Opdel betalingen: * 

Du kan vælge at betale det fulde beløb med det samme eller 30% af billedpakken nu, og resten til fotograferingen.

Lokation * 

Den Hemmelige Have er området omkring min private bolig, derfor er der ingen transporttid. De andre lokationer pålægges der betaling til dækning af den ekstra tid det kræver samt brændstof udgift. Dette betales også på dagen for fotograferingen og kan ændres hvis I ombestemmer jer.

Ønsker I selv at vælge lokation aftaler vi dette over telefon.

Booking af tid: * 

Når du har købt plads til fotografering modtager du en ordrebekræftelse hvor du også får information om booking af tid. Til udendørs fotografering skal tiden ligge om morgnen og sen eftermiddag. Det er super vigtigt for at få det bedste resultat.

Hvilken metode fortrækker du?

Online hvor du kan book når det passer dig eller via telefonen i min telefontid?

Upload et billedeksempel

Her kan du uploade et screenshot af et af mine billeder. Find et her på hjemmesiden eller min Facebook siden. Et hvor du kan lide omgivelserne. Så kan jeg nemlig se hvad du har i tankerne og så er det nemmer at vejlede og planlægge.

(max file size 256 MB)

Upload et billedeksempel 2

Her kan du uploade et screenshot af et af mine billeder. Find et her på hjemmesiden eller min Facebook siden. Et hvor du kan lide omgivelserne. Så kan jeg nemlig se hvad du har i tankerne og så er det nemmer at vejlede og planlægge.

(max file size 256 MB)