Nyfødt model fotografering hos Caroline fra Randers

Tilbud

0,00 kr.

Accept af brugsret til billederne. * 

Dette er et modeltilbud, hvilket betyder at vi skal have lov til at bruge billederne i vores online og offline markedsføring, hjemmeside og til undervisnings materiale.
For at vi kan dette, skal vi have forældrenes tilladelse.
Fotografer har altid automatisk ophavsret til billederne, men vi må ikke bare bruge dem som vi ønsker. Vi skal have tilladelse fra dem vi har fotograferet.

I giver accept herunder:

Ønsker I fotografering i studie eller hjemme hos jer? * 

Caroline tilbyder både fotografering hjemme hos jer, men I er også velkommen til at komme til hende. Fra 20. november er hun nemlig klar med sit eget hjemmestudie.

Skal Caroline komme hjem til jer, så betaler I 3 kr pr kørt km. Betaling for kørsel skal afregnes direkte med Caroline på dagen for fotograferingen. For at regne beløbet ud, kan du taste Carolines adresse ind på din GPS og se antal km. Det gange du med 2 (for hun skal også hjem igen) Antal km ganger du med 3 kr.

Husk at give besked når baby er født.

At fotografere nyfødte giver gode udfordringer med at planlægge kalenderen, derfor er det vigtigt at give besked inde for de første par døgn efter at baby er født, enten ved at sende en sms eller ringe.

Hvornår ligger terminsdatoen eller fødselsdato ? * 

Hvis du er gravid, så skriv din terminsdato her. Skal du have planlagt kejsersnit kan du også skrive det.

Vores systen er sat op efter at en terminsdato er en terminsperiode, så når du fx booker din terminsdato. Så ved vi godt, at baby fødes imellem 3 uger før og 2 uger efter fødslen.

Er baby født, så skriv fødselsdato samt fødselsvægt.

Hvor lang tid skal I afsætte?

En nyfødt fotografering hvor baby skal sove på billederne tager gerne mellem 1½ til 3 timer. Der afsættes 3 timer til fotograferingen. + fremvisning af billeder som gerne tager 30 min.