Mini udendørs fotografering hos Fie

Med denne 15 minutters udendørs fotografering, fotograferes der på et sted i Den Hemmelige Have. Fx på gyngen i æbletræet, på broen, ved eller i åen. Eller på en af de andre skønne pletter i den store  vilde have.

Det bedste tidspunkt til udendørs fotograferingen, er så tidligt på dagen som muligt (før kl 11) og efter kl 15. Så tag gerne højde for det når du finder en tid.

Der kan bestilles tid 1 uge ud i fremtiden, og derfor er denne fotografering gratis.
Efter fotograferingen fremvises billederne. Her kan I købe de billeder som I ønsker, enten som digitalt billede eller på et printede produkt.

Gælder til følgende typer fotograferinger:
(Når du skal bekræfte at oplysninger, kan du under note skrive hvem der skal fotograferes)

  • Familie
  • Gravid
  • Baby
  • Barn
  • Søskende
  • Kæledyret

OBS på Vejret !

Den Hemmelige have ligger i en å dal, hvor der er læ med mindre det blæser fra vest og nord/vest. Det kan være nærmest vindstille, selv om det blæser 12 meter i sekundet fra syd.I kan tjekke vejrudsigten før I booker tid, husk at kigge på vejrudsigten fra Bolskov eller Smidstrup 7000 Fredericia. Vejret er fint til fotografering, så længe det ikke er skybrud, lyn og torden eller snestorm.

Er vejret uegnet på dagen, så finder vi en ny tid. (Fie vurdere vejret et par dage før)
Skulle det regne lidt – så kan vi stadig tage billeder. Man kan også booke en tid med ønske om at få regnvejrsbilleder. Jeg har et par paraplyer der kan lånes på billederne.

Tidsbestilling:

Du klikker dig ind på den online kalender og vælger “Kampagne – Last minute Tilbud”  og så vælger du “Udendørs mini fotografering”.