Fotografering hos Fie

Studiet på Bovballe Møllevej

I studiet tages der gravid, newborn, baby og enkle portrætbilleder.

Udendørs – Den hemmelige Have.

Denne naturhave ligger på privat grund – Fies private baghave. Så her kan vi uforstyrret skabe skønne billeder i de idylliske omgivelser. Det er også her Fie har sit newborn og baby studie, samt kontor. Der er også andre lokationer, dem finder du link til længere ned på siden her.
Selv om der er tale om en have, så er det en have der passe vildt og hvor der indrettes små rum med formål at skabe skønne naturlige billeder.

Hvad skal vi vide?

Når I møder op, kan I parkere i gårdspladsen. Hvis der skal skiftet tøj er I velkommen til at komme ind i gangen og skifte. Toilettes kan også lånes hvis det skulle blive nødvendigt.

Selve fotograferingen tager mellem 30 og 60 min – afhængt af hvilken session I har købt.
Efter fotograferingen kan I gå med ind og udvælger favorit billeder. I kan også blot godkende resultatet på kameraet, og lade Fie udvælge de bedste billeder til jer.

Hvad hvis det regner?

Hvis vejrudsigten dagen før ser ud til at bliver med masser af regn, så kontakter Fie jer for at flytte aftalen. Med mindre I tænker, regnvejr kan da også noget fedt. For de lidt støre børn kan det være en mega fed oplevelse med regnvejr og alt hvad det indeholder.
Det er jo bare vand og tørt tøj i bilen, håndklæder og en god snack til bag efter.
De mindre børn og babyer er det rarest at vejret er tørt. Det behøver ikke være solskin og hvis der kun drypper lidt sker der ikke noget ved det.
Kameraet kan godt tåle en lille regnbyge.

Hvad skal vi have med?

Tøj efter vejret og det look I ønsker på billederne. Er en efterårs fotografering, så giv ungerne skiundertøj på under tøjet og en ekstra trøje. Hav jakke/overtøj med som de kan have på mens vi går rundt. Vi tager overtøj af og på under fotograferingen. Fordi det er altså ikke sjovt at begynde at fryse for meget.

Hav altid skiftetøj og håndklæde med i bilen!
Skal I have taget billeder ved vandet, så er det bedre at være forberedt på de bliver våde. For så er skade ikke så stor hvis det sker, og vi kan hurtigt gøre den god igen.
Det gælder både hvis det er et uheld eller en leg der udvikler sig til vandplask.

Andre lokationer

Fie har også andre fortrukne lokationer som ligger i Fredericia området. Eventyrs skoven som om foråret er fuldstændig fantastisk. Kongsted som hele året byder på naturlig idyl med skov, søer og åløb. Skal det være en tur på stranden, findes der også et par fantastiske muligheder.

Prisen for lokationerne afhænger af hvor langt tid Fie skal bruge på transport og forberedelse. Ønsker du anden lokation end Den Hemmelige Have, så bestiller du dette når du booker dato og tidspunkt.
Her under kan du klikke dig ind og læse mere:

Kongsted
Strandturen
Eventyrs skoven

Ønsker du en plads til fotografering, kan du her forud bestille plads i den måned hvor du ønsker fotograferingen skal ligge.

Prislisten kan du finde er!
Når I booker tid ved Fie, fortæller I om i ønsker 30, 60 eller 90 minutter og aftaler de nærmer detaljer. Hvor meget tid vi skal bruge på selve fotograferingen kommer and på hvor mange der skal fotograferes og hvilke ønsker I har. Langt de fleste fotograferinger tager  30 min.

Gælder til fotografering af:

Booking af tid:

Du bestiller tid på telefon: 26237265
Telefonen er åben mandag til fredag fra 10 til 18
Du er velkommen til at sende en sms, skriv forslag til hvornår I kan i den ønskede måned.

Køb plads her:

Vil du sikre dig plads i fotografens kalender, skal du her under vælge hvilken måned du ønsker fotograferingen skal planlægges i.

Vi har lavet en række spørgsmål der er med til at lette ekspeditionen.

Fotografering hos Fie

500,00 DKK

Ryd

Hvem skal fotograferes? * 

Hvor lang tid ønsker I til fotograferingen? * 

Hvor lang tid skal I købe plads til?

Skal der tages familie og søskende billeder eller billeder af barnet alene er 30 minutter fint. Her er tid til at fotografere på 2 stop rundt i Den Hemmelige Have.

Ønsker I mere tid til legebilleder anbefaler jeg I vælger 60 minutter.

Skal der taget billeder af familie, søskende og børene hver for sig skal I vælge 60 minutter

Blog opslag:

Snevejr, det sker

Når det endelig sner Så jubler jeg, for jeg elsker snevejr. Her i Den Hemmelige Have giver sneen en fortryllende og fantastisk stemning. Men det

Læs mere