Artistisk Fine Art pakke

Med en Artistisk Fine Art fotografering er formålet at skabe et stort billede til vægen. Det sammensatte billede laves af 8 til 100 billeder der sættes sammen som et puslespil. Det giver billedet et unikt udtryk og skaber en fortælling.

Der kan laves Artistisk Fine Art fotografering af:

  • Familie
  • Gravid
  • Baby
  • Barn
  • Søskende
  • Kæledyret

 

Til denne fotografering er der frit valg til lokation (maks 1 times kørsel fra min adresse). Det anbefales dog at vælge en lokation som jeg kender i forvejen, da det er ret avanceret at lave det endelige billede er det en fordel at det ikke er første gang jeg arbejder på stedet. Fotograferingen planlægges efter en lav sol – det vil sige tidlig morgen/formiddag eller eftermiddag/aften. Det kan også være i sol opgangen.

Alle billederne her under er sammensatte billeder.

 

5.651,00 DKK7.901,00 DKK

Ryd

Hvilken måned ønsker I fotograferingen? * 

Her kan du vælge den måned, hvor du ønsker fotograferingen. Selve dato og tidspunkt booker du i den online kalender. Det kan du gøre straks efter du har købt en plads, eller du kan vente til du fx kender din arbejdskalender.

Der sælges et begrænset antal pladser i hver måned, da tiderne skal kunne flyttes i forhold til vejret – og hvis I bliver syge skal I også kunne vælge en anden tid. Her igennem webshoppen holder jeg styr på hvor mange pladser der er solgt.

Der fotograferes som udgangspunkt ikke udendørs i januar, februar og marts. Bliver det snevejr laves der snevejrsfotografering særskilt.

Ønskes der billeder i skoven med de hvide blomster i skovbunden. Skal du vælge maj og skrive det der hvor du skriver hvem der skal fotograferes. Vær opmærksom på at det tager 20 min at gå fra p-pladsen til lokationen. Det er en meget kort periode hvor blomsterne og det er forskelligt om de blomster sidst april eller sidst maj. Derfor kræver det planlægning at få billeder her.

Hvem skal fotograferes ? * 

For at vi kan markedsføre vores forretning deler vi billeder på sociale netværk, men det skal vi have jeres tilladelse til. Derfor kan du har udfylde om I ønsker dette. Vi har fuld forståelse hvis det ikke ønskes.

Opdel betalingen:

Du kan vælge at betale det fulde beløb med det samme eller 30% af billedpakken nu, og resten til fotograferingen.
(vælger du ekstra tid ligges betalingen for denne oven i efter beløbet for billedpakken er opdelt)